Haluaisitko tutustua?

 


 

Ihana, kun löysit luokseni!

En malta odottaa, että pääsemme tutustumaan ja saan auttaa sinua matkallasi lempeämpään elämään. Nyt pääset lukemaan minun tarinani ja sen jälkeen toivottavasti rohkenet kertoa minulle myös omasi.

Millainen on minun tarinani?

Olen Annukka, erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, lempeyden puolesta puhuja sekä entinen ylisuorittaja. Olen myös lempeän läsnäolon joogaopettaja (RYT200) ja LCAF Certified Coach ® eli ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja.

Olen opiskellut yliopistossa psykologiaa ja luovaa kirjoittamista. Lisäksi olen kulttuurituottaja sekä viestinnän ja sisällöntuotannon rautainen sekä lempeäsanainen ammattilainen. Yhdistäen kaikki nämä voimavarani kuljen rohkeasti omaa polkuani.

Olen selvinnyt vaikeasta uupumuksesta ja käynyt läpi mittavan elämänmuutoksen. Elän haastavan pitkäaikaissairauden kanssa elämäni merkityksellisintä ja onnellisinta aikaa saariston rauhassa, pienessä mummonmökissäni. 

Haluan jakaa oppimaani ja lempeyden ilosanomaa myös sinulle – auttaa sinuakin löytämään tien itsesi puolelle!

Psst. Syvemmin pääset tutustumaan tarinaani blogitekstien myötä. Tarinani keskiössä on merkityksellisen elämän pohtiminen, rajoittavien uskomusten purkaminen ja oman voiman äärellä oleminen. Ja etenkin se, miten kaiken tämän myötätuulessa voi löytää lempeämmän tavan elää. 

Tutustu blogiin

Minun tavoitteeni

"Haluan tuoda maailmaan lisää lempeyttä ja merkityksellisyyttä - rohkaista oman tarinani myötä myös sinua."

Oli kyseessä sitten jooga-, valmennus- tai viestintäpalveluni, teen kaiken omalla lempeämmällä tyylilläni. Minulle tärkeää on aitous, avoimuus ja myötätuntoinen kohtaaminen sekä läsnäolo.

Haluan työni kautta välittää viestiä siitä, että elämää voi elää ilman jatkuvaa ylisuorittamista. Haluan myös muistuttaa sinua siitä, ettei herkkyys ole heikkoutta eikä edes kroonisen sairauden tarvitse ole este onnellesi.

Saamme olla keskeneräisiä elämän asettamien odotuksien keskellä ja ylpeästi myös itsemme puolella. Haluan auttaa sinua matkallasi!

 


 

Miten voin

auttaa sinua? 

Valitse polkusi alla olevista vaihtoehdoista.

Lempeämpi jooga

Tutustu

Lempeämpi valmennus

Tutustu

Lempeämpi viestintä

Tutustu

Haluatko mukaan Lempeämpi minä -sisäpiiriin?

Nappaa itsellesi maksuton lempeyden työkirja ja liity samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. Liity mukaan nyt!

Voit poistua sähköpostilistaslta koska vain haluat.