Joogapaketit
Meditaatiot
Verkkokurssi
Joogapolkuni
MAKSUTON JOOGAHARJOITUS

Lempeämpi jooga

 Matalan kynnyksen jooga- ja meditaatiotallenteet heti valmiina käyttöösi


Haluaisitko nauttia joogasta tai ohjatusta meditaatiosta omassa kodissasi tai vaikkapa luonnon rauhassa - vieläpä juuri silloin, kun sinä haluat? Kaipaatko helposti lähestyttävää ja lempeää joogaa tai meditaatiota, joka ei vaadi keholtasi tai mieleltäsi liikoja?

Olet oikeassa paikassa! Täältä löydät valmiit jooga- ja meditaatiopaketit, jotka saat heti käyttöösi. 

Paketit voimassa ainakin vuoden loppuun ja voit tehdä harjoitukset niin monta kertaa kuin haluat.

Lempeämpi 

jooga

 


Haluaisitko nauttia joogasta tai ohjatusta meditaatiosta omassa kodissasi tai vaikkapa luonnon rauhassa - vieläpä juuri silloin, kun sinä haluat? Kaipaatko helposti lähestyttävää ja lempeää joogaa tai meditaatiota, joka ei vaadi keholtasi tai mieleltäsi liikoja?

Olet oikeassa paikassa!

Täältä löydät valmiit jooga- ja meditaatiopaketit, jotka saat heti käyttöösi. Paketit voimassa ainakin vuoden loppuun ja voit tehdä harjoitukset niin monta kertaa kuin haluat.

Tutustu
Valmennuspalvelut

Mitä on lempeämpi jooga?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Se on mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Lempeämpi jooga on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista

Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita. Erästä joogaopettajaani lainaten, joogan myötä olen oppinut antamaan hyvää keholleni enkä egolleni.

On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon.

Millainen joogaopettaja olen?

Joogasta on tullut minulle yksi tärkeimmistä keinoista harjoittaa sekä ylläpitää kehon ja mielen yhteyttä. Se on myös tärkein lempeyden lähteeni.

Minulle tärkeitä arvoja joogaopettajana ovat läsnäolo, turvallisuus ja lempeys. Minulle on tärkeää luoda turvallinen ja hyväksyvä tila, johon sinä saat tulla juuri sellaisena kuin olet.

Itse kroonisen kivun kanssa elävänä minulle on myös tärkeää tehdä harjoituksesta helposti lähestyttävä ja tarjota sinulle vaihtoehtoja, jotta voit parhaalla mahdollisella tavalla kuunnella itseäsi ja huomioida kehosi mahdolliset rajoitteet.

Minua inspiroi omannäköisen joogapolun rakentaminen ja itsensä puolella oleminen. Haluan joogan myötä opettaa sinulle lempeämpää suhtautumista itseesi, ympäristöösi ja elämääsi. 

Minun tunneillani sinun ei tarvitse venyä ja taipua sellaiseen, mihin et pysty - ne ovat suoritusvapaata aluetta.   

Yhdistän opetuksessani perinteiseen asanaharjoitteluun myös lempeästi valmennuksellista otetta. Olen löytänyt life coachin ja joogaopettajan rooleja, taitoja ja teemoja yhdistämällä oman uniikin sekä lempeän tyylini, josta sinäkin saat nyt nauttia!

Valmennuspalvelut

Millainen on minun joogapolkuni?

Jooga on ollut minun pelastukseni. Muistan kuinka osallistuin elämäni ensimmäiselle yin-joogatunnille vaikean uupumuksen jälkeen.

Rauhallinen yin-jooga tuntui vieraalta toipuvalle ylisuorittajalle, mutta lopulta se olikin rakkautta ensi kohtaamisella. Loppurentoutuksen alkaessa kyyneleet valuivat poskiani pitkin joogamatolle ja tunsin, että jotain sisälläni oli liikahtanut. Jotain todella syvää ja hallitsevaa pääsi vapautumaan.

Tunsin valtavan suurta helpotuksen ja turvan tunnetta. Tuntui siltä, kuin olisin löytänyt kotiin. Aika pysähtyi ja olin siinä hetkessä kannateltu. Syntyi kehomieliyhteys, jollaista en koskaan ennen ollut kokenut.

Yin-jooga on erityisen lempeä joogamuoto, joka on kuin tehty toipuvan ylisuorittajan mielelle ja keholle. Se oli täydellinen vastakohta sille, mitä elämäni oli siihen asti ollut. Olin suorittamalla menettänyt yhteyden itseeni ja nyt se yhteys yritti käynnistyä uudelleen. Riitti, että olin vain ja hengitin. Antauduin hetkeen ja armahdin itseni hetkeksi kaikelta mieleni sisäiseltä armottomuudelta.

Jooga oli tullut jäädäkseen ja koronan myötä online-tunnit alkoivat yleistyä, jolloin niistä tuli tärkeä osa omaa toipumisen matkaani. Vähitellen oma joogaharjoitus alkoi löytyä ja vakiinnuttaa paikan arjessani. Silloin tuli tunne siitä, että haluaisin jakaa yin-joogan lohdullista ja eheyttävää ilosanomaa myös muillekin – etenkin toisille toipuville ylisuorittajille. Tarjota sen saman pelastuksen, minkä se toi minulle.

Unelma jatkoi kasvuaan – ja siitä jo vuoden kuluttua pääsin aloittamaan ainutkertaisen matkani kohti lempeän läsnäolon joogaopettajajuutta. Nyt haluan jakaa oppimaani myös sinulle. Rohkaisen rakentamaan itsellesi mieluisan joogapolun ja valitsemaan omaan elämäntilanteeseesi sopivat harjoitukset. Tärkeintä on nauttia lempeyden matkasta!

Lue lisää blogista
Valmennuspalvelut

Joogapaketit


Kaikissa harjoituksissa on oma teemansa sekä kehollinen painopisteensä, jotka rakentavat yhtenäisen polun harjoituksen alusta loppuun.

  • Lempeä suositus: Flow-tunti sopii hyvin aamuun tai keskelle päivää. Yin-tunti on taas erinomainen vaihtoehto iltaan tai kun keho kaipaa pysähtymistä. Varaa myös itsellesi rauhallinen tila, riittävästi aikaa ja kirjoitusvälineet lähelle.
  • Sisältää: Molemmat online-tuntipaketit sisältävät kolme eri pituista harjoitusta, lempeitä kirjoitustehtäviä sekä tunnelmallisen Spotify-soittolistan sinun joogaharjoituksesi tueksi.

Psst. Voit tehdä saman harjoituksen useaan kertaan. 

Lempeämpi flow

Lempeämpi Flow

Kolme lempeän dynaamista, pehmeän virtaavaa ja kevyesti energisoivaa flow-joogatuntia. Keskitytään lempeyden voimaan ja liikkeeseen.

Mukana kolme eri pituista harjoitusta: 20min, 45min ja 60min. Harjoitukset ovat suunniteltu kaikentasoisille.

Hinta: 49 € 

Osta paketti
Lempeämpi Yin

Lempeämpi Yin

Kolme lempeän läsnäolevaa ja meditatiivista yin-joogatuntia. Keskitytään pysähtymiseen, mielen rauhoittamiseen sekä kehon kuunteluun.

Mukana kolme eri pituista harjoitusta: 30min, 60min ja 90min. Harjoitukset ovat suunniteltu kaikentasoisille.

Hinta: 49 € 

Osta paketti
Yksityistunnit

Lempeämpi Yksityistunti

Haluaisitko järjestää työyhteistöllesi tai ystäväporukallesi lempeän joogaelämyksen? 

Joogatuntiin voi yhdistää myös ryhmävalmennusta. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Hinta: kokonaiskesto, sisältö, ryhmäkoko ja matka vaikuttaa.

Pyydä tarjous

Asiakkaiden kokemuksia

 "Parasta tunnissa oli se, miten Annukka kannatteli oppilasta ja otti kokonaisvaltasesti huomioon juuri siinä hetkessä. Vaikka oltiinkin etänä, niin siitä välittyi kiinnostus mua kohtaan ihmisenä eikä ”vaan” oppilaana 

 “Annukan tunnilla tunsin olevani turvassa, hänen  lempeä tapansa ohjata joogaa sai tuntemaan oloni turvalliseksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olen."

“Annukan ohjauksessa oli parasta rauhallisuus ja lempeys, tuli todella turvallinen olo.  Ohjauksessa yhdistyi ihanasti joogaa ja valmentavaa otetta herättelevillä kysymyksillä ja ajatuksilla. Annukka oli myös todella läsnä ja muistutti ihanasti kuuntelemaan omaa kehoa. Annukan ohjaukseen oli tosi helppo tulla ja heittäytyä.”

 

Kokeile joogaa kanssani:

Lempeä matka uneen 30 min.

Tämän maksuttoman joogaharjoituksen myötä pääset päästämään irti kuluneen päivän tapahtumista. Se saattelee mielen sekä kehon rauhalliseen uneen. Harjoitus sisältää yin-henkisiä asanoita ja kannattelevana teemana on sydänchakra - itsestä huolehtiminen ja lempeys itseä kohtaan.

Maksuton joogaharjoitus

Haluatko kokeilla joogaa kanssani?

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Meditaatiopaketit 


Kaikissa meditaatioissa on oma teemansa ja ne auttavat sinua kirkastamaan tavoitteitasi, kuuntelemaan kehoasi ja löytämään lempeyttä itseäsi kohtaan.

  • Lempeä suositus: varaa itsellesi rauhallinen tila ja aika. Varmista, ettet tule häirityksi kesken meditaation. Varaa myös kirjoitusvälineet lähellesi.
  • Sisältää: Kaikki mediaatiopaketit sisältävät kolme eri pituista harjoitusta sinulle omaan tahtiin tehtäväksi sekä lempeitä tehtäviä meditaation tueksi.  

Psst. Voit tehdä saman harjoituksen useaan kertaan. 

Meditaatio

Unelma elämä

Miltä näyttää sinun unelmaelämäsi ja miten sen saavutat? Entä miltä näyttää kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva sinä?

Mukana kolme harjoitusta: kesto noin 10min / harjoitus + kirjoitusharjoitukset.

Hinta: 29 € 

Osta paketti
Meditaatio

Viisas keho

Miten voit ja mitä kehosi kaipaa juuri nyt? Mitä haluaisit sanoa kehollesi? Entä onko jotain, mistä kehosi haluaisi päästää irti?

Mukana kolme harjoitusta: kesto noin 10min / harjoitus + kirjoitusharjoitukset.

Hinta: 29 € 

Osta paketti

Itseni puolella

Miten olla lempeästi itsesi puolella ja omassa voimassa? Entä miten puhut sisäiselle lapsellesi?

Mukana kolme harjoitusta: kesto noin 15-20min / harjoitus + kirjoitusharjoitukset.

Hinta: 35 € 

Psst. Pidemmät meditaatiot!

Osta paketti

Kokeile meditaatiota kanssani:

Sisältäpäin ohjautuva minä 7 min.

Tämä maksuton meditaatioharjoitus rentouttaa kehoasi ja mieltäsi. Samalla pääset mielikuvamatkalle, joka saattelee sinut pohtimaan, millaiselta elämäsi näyttää ohjautuessasi täydellisesti sisältäpäin?

Video Poster Image