Jätä tarjouspyyntö

Entinen ylisuorittaja – nykyinen lempeämpi ja omilla ehdoilla menestyvä motivaatiopuhuja

Lempeämpi

puhuja

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KERRO TOIVEESI!

Entinen ylisuorittaja – nykyinen lempeämpi ja omilla ehdoilla menestyvä motivaatiopuhuja

Lempeämpi

puhuja

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA KERRO TOIVEESI!

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi puhuja -

Annukka Vauhkonen


Miten oppia pois oravanpyörästä ja jatkuvasta suorittamisesta sekä uskaltaa kulkea kohti omannäköistä elämää? Miten oppia elämään kroonisten sairauksien kanssa tai tehdä erityisherkkyydestä voimavara?

Miten menestyä omilla ehdoilla ja olla lempeästi itsensä puolella tehokkuuskeskeisessä yhteiskunnassa? Entä miten johtaa itseä läpi muutoksen ja miten jaksaa, kun voimavarat ovat vähäiset?

Olen lempeä, inspiroiva ja valovoimainen motivaatiopuhuja ja rohkaisen muita oman tarinani myötä. Puhun suoraan sydämestäni lempeämmän elämän, itsensä puolella olemisen ja omilla ehdoilla menestymisen puolesta.

Puhun oman kokemuksen kautta mm. seuraavista aiheista:

 • Elämä kroonisten sairauksien ja kivun kanssa
 • Erityisherkkyys
 • Omannäkköinen yrittäjyys
 • Lempeämpi elämä
 • Elämänmuutos – muutosten käsittely ja jaksaminen
 • Itsensä johtaminen – itsensä puolella oleminen
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
 • Menesty omilla ehdoillasi
 • Mielen voima
 • Oravanpyörästä omannäköiseen elämään
 • Stressi, uupumus

Haluan inspiroida omalla selviytymistarinallani ja kokemuksellani. Olen toipuva ylisuorittaja, joka on selvinnyt vaikeasta uupumuksesta ja käynyt läpi mittavan elämänmuutoksen. Olen itse rakentanut tieni pois oravanpyörästä kohti omannäköistä ja lempeämpää elämää sekä opetellut menestymään omilla ehdoillani kroonisten sairauksien kanssa. Uskallan sanoa olevani rautainen ammattilainen itsensä johtamisessa ja itsensä puolella olemisessa.

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja omasta jaksamisesta huolehtiminen muutoksen keskellä on erikoisosaamistani, josta puhun suurella sydämellä. Olen oppinut valjastamaan myös mieleni itseni puolelle ja kuljen rohkeasti omaa polkuani sekä jaan samalla lempeyden ilosanomaa eteenpäin oman yritykseni kautta – rohkaisten ja auttaen muitakin löytämään oman suuntansa.

Haluatko minut puhumaan tapahtumaasi tai webinaariisi? Ota yhteyttä [email protected] ja kerro toiveesi sekä tarpeesi ja jätä tarjouspyyntö. Voit ottaa yhteyttä myös sivun lopussa olevan lomakkeen kautta.

Spotlight 8.11.2022 Jyväskylä:

Menestystä omilla ehdoilla - Kohti lempeämpää elämää

 
 

 

Asiakkaan sanoin


 

 "Olimme todella onnekkaita, kun saimme sinut, Annukkka, mukaan Spotlightiin. Kuten kevään sähköpostissa kerroinkin, sinä inspiroit meitä vahvasti tämän vuoden teemoja suunniteltaessa. Kanssasi oli vaivatonta työskennellä, olet todellinen ammattilainen ja taitava puhuja."

"Rauhoittava persoona, mikä huokuu koko olemuksessa."

"Annukan esityksen lämpö ja lempeys resonoi suoraan itseeni. Kiitos sykähdyttävästä elämyksestä!"

”Sydän on niin täynnä kiitollisuutta ja lempeyttä. Välillä itketti ja välillä nauratti, mutta ennen kaikkea nautin joka hetkestä Annukan kanssa.”

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kerro toiveesi ja tarpeesi niin vastaan sinulle mahdollisimman pian. Voit laittaa myös sähköpostia [email protected].

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vaib laadukasta sisältöä. Voit poistua listalta koska tahansa haluat.