Yksilövalmennus
Ryhmävalmennus
Valmennuspaketit
Puhujakeikat
TYÖKIRJA

Lempeämpi valmennus

Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmennus etäyhteyksin, ryhmävalmennukset ja puhujakeikat


Onko sinulla unelma, jonka haluaisit saavuttaa ilman suorittamista tai oletko elämässäsi tien risteyksessä ja etsit itsellesi uutta lempeämpää suuntaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin pääset Lempeämpi valmennuksen avulla etsimään sekä löytämään vastauksia. Sinä määrität tavoitteesi ja minä autan sinua matkallasi.

Mikäli haluat kulkea kohti unelmiasi määrätietoisesti, mutta lempeästi - olet tullut oikeaan paikkaan!


Laita rohkeasti viestiä, niin jutellaan ja varataan aika tapaamiselle. Mahdollisuus myös ryhmävalmennuksiin tai voit tilata minut myös puhujaksi tapahtumaasi. Pyydä tarjous!

Tutustu palveluihin
Valmennuspalvelut

Mitä on coaching eli valmennus, jota tarjoan?

Coaching, on ratkaisukeskeinen - tähän hetkeen ja etenkin tulevaan keskittyvä ohjausmuoto, jossa valmentajana autan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Coachingia voidaan käyttää yksityiselämän alueilla (life coaching) tai työelämässä ja organisaatioissa (business coaching).

Coaching auttaa sinua selkeyttämään ja kirkastamaan ajatteluasi ja tavoitteitasi, löytämään strategioita tavoitteidesi saavuttamiseksi, sekä vahvistamaan voimavarojasi niin, että tavoitteet saavutetaan. Huomaathan, että coaching ei ole terapiaa.

”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.”

- International Coach Federation

Mitä tekniikoita coachingiin kuuluu?

Coachingissa käytetään useita eri tekniikoita ja tärkein niistä on coaching dialogi.

Sen välityksellä voi tutkiskella omia ajatuksiaan, uskomuksiaan ja pyrkimyksiään. Sen vahvuuksia on, että se opettaa ajatteluun, eikä pelkkään ulkoapäin tulleen tiedon vastaanottamiseen. 

Minä en neuvo sinua, vaan valmennus perustuu sinun omiin oivalluksiin ja minun tehtäväni valmentajana on kulkea rinnallasi kannustaen ja rohkaisten.

Coaching-prosessiin voi kuulua myös toiminnallisia menetelmiä, kuten roolinvaihtotehtäviä, visuaalisia harjoituksia, kehollisia harjoituksia, luovia harjoituksia kuten kirjoitus- ja piirrustustehtäviä, erilaisia kartoituksia ja analyysejä sekä narratiivisia menetelmiä.

Lempeämpi valmennukseen kuuluu vahvasti myös erilaiset ohjatut meditaatiot, rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset, joita pääset tekemään kanssani turvallisessa ympäristössä.

Valmennuspalvelut

Kenelle coaching sopii?

Onko sinulla jokin toive, unelma tai haave? Haluaisitko päästää irti jostakin, mikä ei enää palvele? Onko elämäsi tien risteyksessä etkä tiedä mihin suuntaan edetä? 

Haluaisitko löytää lempeyden ja luopua suorittamisesta? Etkö tiedä, miten suhtautua herkkyyteesi tai krooniseen sairauteesi? Jos vastasit johonkin näistä "kyllä" - valmennus minun kanssani voisi olla sinun juttusi. 

Valmennus sopii sinulle, jos haluat kehittyä, kasvaa ja ottaa vastuuta elämästäsi, oppia tuntemaan itsesi paremmin ja päästä elämässäsi eteenpäin. Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on itsesi arvostamista ja lempeä teko sinua kohtaan. Oivallukset, joita coachingissa syntyy, saattavat muuttaa jo yhdellä kerralla elämän suuntaa paremmaksi!

Minun kanssani pääset tavoittelemaan unelmiasi, opettelemaan lempeämpää elämää ja itsesi puolella olemista, valjastamaan herkkyytesi voimavaraksi tai/ja löytämään keinoja elää onnellista elämää kroonisen sairauden - tai muiden elämän haasteiden kanssa.

Millainen valmentaja olen?

Olen sinun Lempeämpi valmentajasi! Olen LCAF Certified Coach® eli koulutettu ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja. Olen myös lempeän läsnäolon joogaopettajaerityisherkkyyden koulutettu kokemusasiantuntija ja opiskellut yliopistossa psykologiaa ja luovaa kirjoittamista

Minulle tärkeitä arvoja valmentaja ovat luotettavuus, avoimuus ja tietysti lempeys. Olennaista on, että sinulla on turvallinen olo kanssani oli yhteinen matkamme sitten lyhyt tai vähän pidempi. Haluan tukea ja kannustaa sinua polullasi haluaamaasi suuntaan. Itse ammennan osaamistani sekä ymmärrystäni elämästä vahvasti omien kokemuksieni myötä. Niistä voit lukea tarkemmin täältä

Erityisherkkänä ihmisenä olen aito ja empaattinen kuuntelija, puhun suoraan sydämestäni ja olen läsnä sinua varten. Uskallan myös näyttää tunteeni ja puhua vaikeistakin asioista niiden oikeilla nimillä. Tähän rohkaisen myös sinuakin. Lujan lempeästi pystymme yhdessä saavuttamaan sen, mistä sinä unelmoit ja mitä tavoittelet!

Valmennustapaamiset kanssani ovat aina luottamuksellisia ja haluan luoda sallivan ja turvallisen ympäristön, jossa saat olla täysin oma itsesi - jos se tuntuu sinusta hyvältä ja luonnolliselta.

Valmennuspalvelut

Yksilövalmennus

Tapaamiset ensisijaisesti etäyhteydellä.

 • Lempeä suositus: 2 - 6 krt / valmennus (kerralla 60min.)
 • Sisältää (valmennuspaketit): alkukartoituksen, valmennuskerrat etäyhteydellä, kotitehtävät ja toimintasuunnitelman (ei sis. Lempeyden askeleet -pakettiin) tavoitteen saavuttamiseksi
 • Hinta: 89 - 499 € (1 - 6 krt.)

  Psst. Hinnat nousevat valmistumisen 09/2022 jälkeen.

Valmennuspaketit

Ryhmävalmennus

Valmennukset, workshopit ja puhujavierailut etäyhdellä tai asiakkaan järjestämässä tilassa.

 • Lempeä suositus: yrityksille, yhdistyksille, järjestöille ja vaikka ystäväporukalle
 • Kesto: n. 2 - 3 h / kerta riippuen aiheen laajuudesta, harjoitustehtävien määrästä ja asiakkaan toiveista (useamman kerran valmennuspaketit mahdollisia)
 • Hinta: 500 - 1200 € + matkakulut / kerta (hintaan vaikuttaa osallistujien määrä, valmennuksen laajuus ja kesto) + alv
 • Tarjolla: Kivun kanssa -ryhmävalmennus verkossa / 5 x 2 h. Pyydä tarjous!
Ota yhteyttä

Asiakkaiden kokemuksia

“Luotin Annukkaan ja koin, että hän ammattimaisesti osasi johdattaa asioita minun hyväkseni ja kotitehtävät olivat myös hyviä. Sain myös tilaa keskustelulle tarpeeksi ja koin todella tulleeni ymmärretyksi. Meillä oli yhteys ja se onkin tärkeää minusta, että tällainen projekti on antoisa.”

 

“Erityisen tyytyväinen olin siihen, että Annukka pysähtyi kuuntelemaan ja rohkeasti antoi työkaluja jaksaa paremmin/ kuunnella kehoa, rehellisesti sanottuna pelkästään Annukan ääni auttoi jo minua rentoutumaan."

"Valmennuksen aikana tajusin ensimmäisen kerran, että uskon itseeni alitajuisesti paljon enemmän kuin mitä näytän itselleni. Oli ihana huomata, että Annukka antoi eväät, jotta pystyin näkemään niin paljon syvemmälle itseeni kuin osasin odottaa.”

Valmennuspaketit

Lempeästi suosittelen sinulle valmennuspakettia, jolloin voimme saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen tavoitteesi kannalta. Usein coaching on prosessi, joka vaatii vähintään 2 - 4 krt. 

Toki yhdelläkin tapaamisella voi syntyä merkittäviä ja eteenpäin vieviä oivalluksia, joiden avulla saat sinua mietityttävän asian ratkaistua ja ajatuksesi kirkastumaan.

Valmennus tapahtuu etäyhteydellä (puhelin tai tietokone) eikä se vaadi sinulta erillistä sovellusta tms. Valmennuspaketteihin kuuluva alkukartoitus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostilla, mutta voimme tarvittaessa ottaa myös 30 minuutin puhelun ennen ensimmäistä virallista valmennuskertaa. 

Yksi kerta 89 € / 60 min. Katso alta valmennuspaketit.

 

Lempeyden askeleet

169 €

2 x 60min.

 • Alkukartoitus
 • 2 x 60 min. tapaamista etäyhteydellä
 • Kotitehtävät kertojen välissä
VARAA OMASI

Lempeyden polku

339 €

4 x 60min.

 • Alkukartoitus
 • 4 x 60 min. tapaamista etäyhteydellä
 • Kotitehtävät kertojen välissä
 • Henkilökohtainen toimintasuunnitelma
VARAA OMASI

Lempeyden matka

499 €

6 x 60min.

 • Alkukartoitus
 • 6 x 60 min. tapaamista etäyhteydellä
 • Kotitehtävät kertojen välissä
 • Henkilökohtainen toimintasuunnitelma
 • Bonus kerta: edistymisen tsekkaus 30min.
VARAA OMASI
 

Oletko vielä epävarma?

Laita minulle matalalla kynnyksellä viestiä (ei sido sinua mihinkään), varaa aika maksutomaan 30 minuutin puheluun. Jutellaan puhelimessa ja katsotaan, olisiko Lempeämpi valmennus sinun juttusi?

Maksuista

Varausmaksu on suuruudeltaan puolet valmennuspaketin hinnasta. Maksulinkki toimitetaan ennen ensimmäistä valmennuskertaa. Toisen puolen voi tarvittaessa maksaa kuukausierissä, luottotietojen ollessa kunnossa. Yhden valmennuskerran maksu (89 €) suoritetaan kokonaisuudessa ennen valmennusta. Pidätän oikeudet hinnanmuutoksiin. Lue tarkemmat käyttö- ja sopimusehdot täältä

Haluatko kirkastaa tavoitteesi?

Tavoitteiden asettaminen valmennuksessa on oleellisen tärkeää. Ilman selkeää tavoitetta, haluttua muutosta on vaikea saavuttaa. 

Tavoitteet voivat olla ajatuksina mielessä, mutta tehokkaampaa on niiden kirjoittaminen ja selkeiden voimalauseiden rakentaminen ja visiotaulun käyttäminen.

Tämän maksuttoman työkirjan avulla pääset kirkastamaan ajatuksesi ja kartoittamaan haluamasi suunnan. Ensiaskeleet voimme ottaa sitten yhdessä!

Psst. Tavoitteitakin voi oppia saavuttamaan lempeästi - ilman suorittamista!

Tavoitteen kirkastus

Ota heti ensimmäinen askel Lempeämpään valmennukseen tämän maksuttoman työkirjan avulla!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Haluatko minut puhujaksi tapahtumaasi?

Puhun suoraan sydämestäni lempeämmän elämän, itsensä puolella olemisen ja omilla ehdoilla menestymisen puolesta - herkkyyttä unohtamatta. 

”Sydän on niin täynnä kiitollisuutta ja lempeyttä. Välillä itketti ja välillä nauratti, mutta ennen kaikkea nautin joka hetkestä Annukan kanssa.”

"Olimme todella onnekkaita, kun saimme sinut, Annukkka, mukaan Spotlightiin. Kuten kevään sähköpostissa kerroinkin, sinä inspiroit meitä vahvasti tämän vuoden teemoja suunniteltaessa. Kanssasi oli vaivatonta työskennellä, olet todellinen ammattilainen ja taitava puhuja." 

“Rauhoittava persoona, mikä huokuu koko olemuksessa.”

“Annukan esityksen lämpö ja lempeys resonoi suoraan itseeni. Kiitos sykähdyttävästä elämyksestä!”

 

Tutustu ja jätä tarjouspyyntö