Viestintäpalvelut
Yhteistyöpyynnöt
Palautteet
TYÖKIRJA

Lempeämpi viestintä

Viestintäpalvelut sinun yrityksesi tarpeisiin


Viestintä-, markkinointi- ja sisällöntuotantopalvelut vakuuttavalla ammattitaidolla ja lempeämmällä tyylillä. Tarjolla myös konsultointi- ja valmennuspalvelu sekä sosiaalisen median kaupalliset yhteistyöt. 

Laita rohkeasti viestiä, kerro toiveesi ja pyydä sinulle sopiva tarjous! 

Lempeämpi

viestintä

 


Viestintä-, markkinointi- ja sisällöntuotantopalvelut vakuuttavalla ammattitaidolla ja lempeämmällä tyylillä. Tarjolla myös konsultointi- ja valmennuspalvelu sekä sosiaalisen median kaupalliset yhteistyöt. 

Laita rohkeasti viestiä, kerro toiveesi ja pyydä sinulle sopiva tarjous! 

Tutustu palveluihin
Viestintäpalvelut

Kenelle Lempeämpi viestintä on tarkoitettu?

Lempeämpi viestintä on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat piristystä ja konkreettista apua yrityksesi viestintään –  suunnitteluun, ideointiin, toteutukseen tai sparraukseen.

Pohditko, miten yrityksesi kannattaisi viestiä ja missä kanavissa? Tarvitsetko apua tekstien ja sisällöntuotannon kanssa? Tai tarvitsetko kenties apua viestintä- ja somesuunnitelman tekemiseen?

Ei hätää – juuri tätä varten on Lempeämpi viestintäOle rohkeasti yhteydessä ja rakennetaan yhdessä juuri sinun ja yrityksesi tilanteeseen toimiva kokonaisuus! 

Tutustu palveluihin

Mitä on Lempeämpi viestintä?

Lempeämpi viestintä on tapa suhtautua ja olla vuorovaikutuksessa muihin ihmisiin sekä ympäristöömme – se on sanoja, katseita ja tekoja. Lempeämpi viestintä rohkaisee sinua olemaan itsesi puolella.

Lempeämpi viestintä keskittyy huomioimaan ja arvostamaan niitä puolia sinussa, jotka tekevät sinusta sekä yrityksestäsi erityisen. Se korostaa ja tukee sinua pääsemään parhaaseen potentiaalisi ja tavoittamaan juuri oikean kohderyhmän. 

Lempeämpi viestintä on sinun puolellasi ja räätälöity juuri sinun sekä asiakkaidesi tarpeisiin. Se on inspiroivaa, leikittelevää, eläväistä ja luovuudella väritettyä, mutta tarvittaessa asiallista, vakuuttavaa ja ajatonta

Lempeämpi viestintä sanoittaa puolestasi!

Psst. Menestyä voi myös lempeyden voimalla – ei vain hampaat irvessä, väsyneenä ja väkipakolla. Itsensä puolella oleminen ei ole pois tehokkuudesta ja joskus viisainta onkin ulkoistaa jokin osa-alue.

Millainen kokemus viestinnän asiantuntijana? 

Ennen yrittäjyyttä työskentelin useamman vuoden teatterialalla viestintä- ja markkinointipäällikkönä vastaten niin budjetoinnista, sunnittelusta kuin itse toteutuksestakin. Perinteisen viestinnän, tiedottamisen ja markkinoinnin ohella olen suunnitellut visuaalisia ilmeitä, tuottanut markkinointikuvauksia, rakentanut nettisivuja ja kirjoittanut suosittua Lempeämpi minä ja Hidasta elämää -blogeja.

Olen myös täydentänyt osaamistani opiskelemalla yliopistossa luovaa kirjoittamista ja kehittämällä digimarkkinoinnin taitoja erilaisten kurssien avulla. Lisäksi olen @lempeampimina somekanavien myötä itse oppinut sosiaalisen median moniosaaja.

Hallitsen sujuvasti Instagramin, Facebookin, Kajabin, Bloggerin ja Canvan käytön. Myös muun muassa ePressi, Lyyti ja emaileri ovat tuttuja viestinnän- ja tiedottamisen ohjelmia.

Valmennuspalvelut

 

Asiakaskokemuksia

Sisällöntuottaminen nettisivuille:

"Annukka kirjoitti nettisivuilleni uudet tekstit, enkä voisi olla tyytyväisempi. Annukka sai heti ajatuksesta kiinni mitä haluan ja teksteistä tuli juuri sellaiset, kuin olin toivonut. Tekstin ja sisällön tuottaminen on itselle haastavaa, joten olen todellatyytyväinen päätökseen ulkoistaa niiden tekeminen ja valita juuri Annukka hommaan. Koko prosessin ajan olin tyytyväinen helppoon ja nopeaan yhteydenpitoon. Annukan kanssa homma sujui niin loistavasti, että toiset tekstit menivät heti tilaukseen."

- Emmi Kiesvaara

Sisällöntuottaminen ja graafinen ilme (flayer, Instagram ja yrityksen muu viestintämateriaali):

"Lyhyelläkin varoitusajalla projektit saatiin näppärästi maaliin. Annukka antoi hyviä ammattilaisen neuvoja, mutta kuitenkin asiakkaana koin, että sain reilusti tuoda omaa näkemystä esille ja niitä myös kuunneltiin."

- Suvi Piipponen

Nettisivut ja verkkokurssi Kajabilla sekä sisällöntuottaminen blogiin:

"Nettisivujen sekä verkkovalmennuksen ilmeet ovat tyylikkäät, kutsuvat ja täydellisesti suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Annukka onnistui hienosti tuomaan esiin yritykseni tarinan sekä arvot niiden takana. Yhteistyö Annukan kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Annukka teki hyviä ehdotuksia, mutta kuunteli aina kunnioittavasti toiveitani. Olo on todella ylpeä omista nettisivuistani!"

- Aisa Coaching

Konsultointi nettisivujen kanssa:

"Otimme yhteyttä Annukkaan, kun lähdimme rakentamaan kotisivujamme. Annukka oli isona apuna teknisissä, visuaalisissa ja sisällöllisissä asioissa. Säästimme paljon aikaa ja vaivaa, kun otimme ulkopuolisen neuvojan projektimme alkumetreille. Annukan ammattitaito ja ystävällisyys teki työskentelystä vaivatonta ja mukavaa!"

- Irtaimisto Turku

Sisällön tuottaminen (teksti & graafinen suunnittelu)

 • Lempeä suositus: sinulle, joka tarvitset apua yrityksesi tekstien tai esimerkiksi somepostauksen kanssa.
 • Sisältää: juuri sinun tarpeisiisi sopivat ja räätälöidyt tekstit nettisivuille tai someen, artikkelit, mediatiedotteet, uutiskirjeet tai esitetekstit jne. Myös erilaiset somejulkaisut ja graafiset suunnittelut onnistuvat (käytössä Canva).
 • Ohjeistus, toiveet ja hyväksyntä sisällöntuotannosta tulevat aina sinulta. Halutessasi voimme toki suunnitella myös yhdessä.
 • Hinta: määräytyy kokonaisuuden mukaan, joten kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Psst.  Kaikki aineistot jäävät sinun hyödynnettäviksi myös tulevaisuudessa!

Ota yhteyttä

Viestinnän suunnittelu ja strategiat

 • Lempeä suositus: sinulle, joka kaipaat viestintääsi selkeyttä, ryhtiä, raikkaita ideoita ja suunnitelmallisuutta. 
 • Sisältää: alkukartoituksen ja räätälöidyn yksilöllisen suunnitelman, jonka avulla pääset tavoitteisiisi: missä, milloin ja miten yrityksesi viestii?
 • Viestintäsuunnitelma: koko yritykselle, yksittäiselle tapahtumalle tai somekanaville.
 • Hinta: määräytyy kokonaisuuden mukaan, joten kerro tarpeesi ja pyydä tarjous!  

Psst. Hahmotat viestinnän askeleet ja etenet sen jälkeen itsenäisesti!

Ota yhteyttä

Viestinnän konsultointi ja valmennus

Tapaamiset ensisijaisesti etäyhteyden välityksellä tai asiakkaan järjestämissä tiloissa.

 • Lempeä suositus: sinulle, joka kaipaat opastusta ja sparrausta yrityksesi viestintään. 
 • Sisältää: nettisivujen, brändin tai vaikka someilmeen ideointia, suunnittelua ja vahvistamista - sinun tarpeidesi mukaan jaan osaamistani käyttöösi ja ohjaan sinua polullasi haluamaasi suuntaan, mutta toteutus jää sinulle. Autan myös somekanavien haltuunottamisessa.
 • Hinta: määräytyy kokonaisuuden mukaan, joten kerro, mikä askarruttaa ja pyydä tarjous! 

Psst.  Opit viestinnän salat ja hyödynnät niitä jatkossa itsenäisesti!

Ota yhteyttä

Haluaisitko tehdä kaupallista yhteistyötä kanssani?

 Teen valikoidusti myös kaupallista yhteistyötä Lempämpi minä -blogin ja @lempeampimina somekanavien tiimoilta. Molemmat kasvavat nousujohdanteisesti ja vuonna 2021 blogissa vieraili yli 20 000 lukijaa.

Edellytyksenä yhteistyölle on, että se on molemmille osapuolille tuottavaa, ajatus- ja arvomaailmamme kohtaavat sekä seuraajani ovat yrityksen kohderyhmää ja myös he hyötyvät yhteistyöstämme.

Aikaisempia yhteistyökumppaneitani:

Scandic Hotels, Visit Örö, Neurosonic, Kipukauppa, Nordic Medgroup (Tenslaite)

Jätä minulle yhteydenottopyyntö

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan ja katsotaan, mitä voisimme yhdessä tehdä!

Miten asettaa tavoite viestinnälle?

Kenelle viestit ja miten? Entä mitä viestinnälläsi tavoittelet; lisää myyntiä, uusia asiakkaita vai brändin tunnettavuutta? Tavoitteiden asettaminen viestinnässä on oleellisen tärkeää.

Ilman selkeää tavoitetta haluttua suuntaa on vaikea saavuttaa. Tavoitteet voivat olla ajatuksina mielessä, mutta tehokkaampaa on niiden konkretisoiminen.

Tämän maksuttoman työkirjan avulla pääset kirkastamaan ajatuksesi ja kartoittamaan haluamasi suunnan viestinnällesi. Ensiaskeleet voimme ottaa sitten yhdessä!

Viestinnän työkirja

Ota suunta kohti omannäköistä viestintää tämän maksuttoman työkirjan avulla ja kirkasta tavoitteesi!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.