ANGELNIEMELLÄ 11.11.

klo 11 - 16 + sauna

Lempeämpi miniretriitti

Pysähdy itsesi äärelle - meren äärellä

 

Haluan mukaan

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi miniretriitti 11.11.


Kaipaatko syksyysi pysähtymistä ja lempeää läsnäoloa itsesi äärellä? Entä haluaisitko nauttia myös saariston rauhasta keskellä kiireistä arkea?

Tule viettämään kanssani tunnelmallista lauantaita 11.11. klo 11-16 Angelniemen seurojentalolle, viehättävässä ja sympaattisessa kylätalossa. Laitetaan villasukat jalkaan, otetaan kuppi kuumaa ja sytytetään kynttilät!

Tämä lempeämpi miniretriitti huolehtii sekä mielestäsi että kehostasi. Päivä pitää sisällään joogaa ja meditaatiota lempeästi valmentavalla otteella sekä maukkaan ja ravitsevan kasvislounaan harjoitusten välissä. Halukkaat voivat myös päättää päivän Kokkilan saunan lempeisiin löylyihin ja pulahtaa mereen (lue lisää täältä).

Angelniemen Seurojentalo on tunnelmallinen ja idyllinen vanha puutalo hyvien etäisyyksien päässä: Salosta 20 min, Turusta 45 min ja Helsingistä 1,5 h (Kokkilantie 775). Autot voi jättää talon parkkipaikalle. Lounas on katettuna Ankkurikellarissa pienen kävelymatkan (1km) päässä meren rannalla, Kemiönsaareen vievän lossin kupeessa (Kokkilantie 877)

Hinta 59 € / hlö 

Sisältää retriittirohjelman ja lounaan. Sauna halukkaille erikseen (6€). Lisäksi saat -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan, joka sisältää valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet (paketin arvo 199 €). Katso lisää täältäKaikki hinnat sisältävät alv:n. 


 
Alustava ohjelma:

Muutokset päivien sisällä mahdollisia.

Lauantai 11.11.

11.00 Aloitus seurojentalolla

11.15 - 13.00 Lempeämpi jooga & meditaatio

13.00 - 14.30 Lounas ja omaa aikaa

14.30 - 16.00 Lempeämpi jooga & valmennus

16.00 - 18.00 Sauna (vapaaehtoinen)

Varaa mukaasi oma joogamatto, vesipullo, kirjoitusvälineet ja lämmintä vaatetta. Jos sinulta löytyy joogabolsteria tai muita joogavälineitä, voit ottaa vapaasti mukaasi. Tuon myös muutamia mukanani. Mukaan saa ottaa myös omia eväitä (jos kaipaat yhteisen lounaan lisäksi), jääkaappi löytyy. Teetä on tarjolla koko päivä.


 
Mitä on Lempeämpi jooga?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Keskitymme pääasiassa yin-joogaan, mutta tuomme mukaan ripauksen flow-joogan lempeää liikettä. Lempeämpi jooga on myös mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Se on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista. Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita.

Lempeämpi jooga antaa erästä joogaopettajaani lainaten; hyvää keholle eikä egolle. On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon. 

Saat tulla joogamatolle kanssani juuri sellaisena kuin olet eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Miniretriitille on turvallista tulla matalalla kynnyksellä. Sinä riität.


 
Varaukset ja lisätiedot:

Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun osallistumismaksu on suoritettu. Pääset suorittamaan maksun alla olevasta "Haluan mukaan" painikkeesta. 

Mikäli miniretriitti peruntuu järjestäjän taholta, osallistumismaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka Vauhkonen

Lisätiedot: [email protected]

Haluan mukaan

 
Kokemuksia Matka itseni puolelle -retriitiltä:

"Sanoinkuvaamattoman täydellinen matka, enemmän kuin saatoin odottaa! Erityisesti olin tyytyväinen joogaharjoituksiin, yhteisen ja oman ajan tasapainoon, miljöö ja muut puitteet, korttien avulla sanoittamiseen, sankalpaan ja tietysti vetäjä oli aivan huikean ihana. Kiitos tuhannesti tästä kokemuksesta! "

Terhi-Tuulikki

"Lämmin kiitos tästä viikonlopusta. Se ylitti odotuksemme. Olet uskomattoman inspiroiva ja annoit meille paljon ajattelemisen aihetta. Viikonloppu oli tunteikas, mutta samalla täynnä positiivista energiaa. Koko viikonlopun päällimmäisiä tuntemuksia: hyväksyvä, lempeys ja kiitollisuus. Kiteytettynä unohtumaton kokemus!

Erittäin tärkeä matka myös omien arvojen äärelle, pysähtymiseen ja erittäin tärkeä matka sisarsuhteen syventämiseen. Ajantaju unohtui, matka oli suunniteltu hienosti niin, että missään vaiheessa ei tullut minkäänlaisia aikataulupaineita vaan kaikki soljui ja oli tasapainossa. Sydämellinen kiitos vielä sinulle upeasta kokonaisuudesta ja kokemuksesta, joka pysyy aina meidän matkassa ja sydämissä mukana."

Siskokset Jatta & Jenna

"Ihana viikonloppu! Retriitti oli niin hyvin järjestetty ja mietitty, joogatalo oli laitettu kivan näköiseksi meitä varten. Aikataulussa oli sopivasti tilaa. Olit kyllä meidän puolella koko matkan, oli niin turvallinen olo koko ajan, vaikka tuli muutoksia niin voi vain luottaa että kaikki on hoidettu."

Retriittiläinen