ANGELNIEMELLÄ 24.8.

klo 11 - 16.30 + sauna

Lempeämpi miniretriitti

Pysähdy itsesi äärelle - meren äärellä

 

Haluan mukaan

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi miniretriitti 24.8.


EDELLISET MINIRETRIITIT OVAT  MYYTY LOPPUUN, JOTEN VARMISTA PAIKKASI AJOISSA!

Kaipaatko loppukesään pysähtymistä ja lempeää läsnäoloa itsesi äärellä? Entä haluaisitko nauttia myös saariston rauhasta keskellä kiireistä arkea?

Tule viettämään kanssani tunnelmallista lauantaita 24.8. klo 11-16.30 Angelniemen seurojentalolle, viehättävässä ja sympaattisessa kylätalossa. 

Tämä lempeämpi miniretriitti huolehtii sekä mielestäsi että kehostasi. Päivä pitää sisällään joogaa ja meditaatiota lempeästi valmentavalla otteella sekä maukkaan ja ravitsevan kasvislounaan harjoitusten välissä. Halukkaat voivat myös päättää päivän Kokkilan saunan lempeisiin löylyihin ja pulahtaa mereen (lue lisää täältä).

Angelniemen Seurojentalo on tunnelmallinen ja idyllinen vanha puutalo hyvien etäisyyksien päässä: Salosta 20 min, Turusta 45 min ja Helsingistä 1,5 h (Kokkilantie 775). Autot voi jättää talon parkkipaikalle. Ravitseva lounas on katettuna Ankkurikellarissa pienen kävelymatkan (1km) päässä meren rannalla, Kemiönsaareen vievän lossin kupeessa (Kokkilantie 877)

Hinta 69 € / hlö 

Sisältää retriittirohjelman, lounaan ja välipalan. Sauna halukkaille erikseen (6€). Lisäksi saat -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan, joka sisältää valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet (paketin arvo 99 €). Katso lisää täältäKaikki hinnat sisältävät alv:n. 


 
Alustava ohjelma:

Muutokset päivien sisällä mahdollisia.

Lauantai 24.8.

11.00 Aloitus seurojentalolla

11.30 - 13.00 Lempeämpi jooga & meditaatio

13.15 - 14.30 Lounas ja omaa aikaa

14.30 - 16.30 Lempeämpi jooga & valmennus

16.30 - 18.00 Sauna (vapaaehtoinen)

Varaa mukaasi oma joogamatto, vesipullo, kirjoitusvälineet ja lämmintä vaatetta. Jos sinulta löytyy joogabolsteria tai muita joogavälineitä, voit ottaa vapaasti mukaasi. Tuon myös muutamia mukanani. Mukaan saa ottaa myös omia eväitä (jos kaipaat yhteisen lounaan lisäksi), jääkaappi löytyy. Teetä on tarjolla koko päivä.


 
Mitä on Lempeämpi jooga?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Keskitymme pääasiassa yin-joogaan, mutta tuomme mukaan ripauksen flow-joogan lempeää liikettä. Lempeämpi jooga on myös mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Se on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista. Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita.

Lempeämpi jooga antaa erästä joogaopettajaani lainaten; hyvää keholle eikä egolle. On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon. 

Saat tulla joogamatolle kanssani juuri sellaisena kuin olet eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Miniretriitille on turvallista tulla matalalla kynnyksellä. Sinä riität.


 
Varaukset ja lisätiedot:

Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun osallistumismaksu on suoritettu. Pääset suorittamaan maksun alla olevasta "Haluan mukaan" painikkeesta. 

Mikäli miniretriitti peruntuu järjestäjän taholta, osallistumismaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka Vauhkonen

Lisätiedot: [email protected]

Haluan mukaan

Kokemuksia Lempeämpi miniretriitiltä:

 

"AION VARMASTI OSALLISTUA UUDELLEEN!"

"Annukan Lempeämpi miniretriitti oli juuri tarvittava pysähdys itsensä äärelle pimeän syksyn keskellä. Jo heti alkuhetkistä asti olo oli tervetullut ja turvallinen. Annukalla on mieletön taito luoda lämminhenkinen ja hyväksyvä ilmapiiri ja ah - hänen äänensä on niin lempeän rauhoittava.

Arvostan suuresti hänen ammattitaitoaan ja toisaalta myös voimaansa, jolla hän pystyy olemaan lempeästi rauhassa, läsnä ja 100% kiinni ohjauksessa, vaikka oma terveydentila ei aina olisi juuri sillä hetkellä parhain. Voin lempeydellä ja lämmöllä suositella tätä kokemusta muillekin. Itse aion varmasti osallistua uudestaan!"

 Inka

 "RAUHOITTAVA RETRIITTI!"

"Päivä oli rentouttava ja kiireetön. Sain vahvistusta omille tarpeilleni ja apua niiden toteuttamiseen. Erityisen tyytyväinen olin rentoutuksiin ja tuulikelloon. Luot turvallisen ja rauhallisen tilan kuunnella omaa itseä. Kiitos rauhoittavasta retriitistä, tuli tarpeeseen."

Noora

"EHDOTTOMASTI SUOSITTELEN!"

"Päivä oli kaikinpuolin hyvä kokemus. Kun kaikki vaan lähtee jo infoviestistä, kaikki on niin mietitty ja suunniteltu, että ei tarvitse kun saapua paikalle. Voi turvallisin mielin vaan nauttia päivästä. Eikä ole Angelniemeäkään valittu suotta vuoden kyläksi, siis vitsi mitä yhteisöllisyyttä. Oli tervetullut olo, kun paikalliset kertoivat lisää paikasta ja lähtivät ”oppaaksi” päivän päätteeksi saunalle. Ehdottomasti suosittelen retriittiä muillekin!" 

Retriittiläinen

"IHANA PÄIVÄ, HALUAN LISÄÄ!"

"Päivä oli ihana, rento, rauhallinen, kaunis, tunnelmallinen, mukava, mieleinen, lempeä, kiva, nautin aivan valtavasti koko päivästä! Olen kiitollinen! Paikka oli ihana, olit loihtinut taloon kauniin ja lempeän tunnelman. Sinä olet todella mukava ja taitava, olet aidosti lempeä ja niin ihanasti läsnä, kuuntelet ja kannustat kauniisti, tuntuu että olet oikeasti kiinnostunut jokaisesta. Annukan lempeällä miniretriitillä pääsi muutaman tunnin aikana kauas arjesta ja sai illalla palata kotiin rentona ja onnellisena, kuin olisi viikon levännyt autiolla saarella auringon ja meren syleilyssä. Ihana päivä, haluan tätä lisää!

Petra

 

 

Haluan mukaan