Joogat
Meditaatiot
Usein kysyttyä
Lunasta paketti

Aloita matkasi kohti lempeämpää elämää!

Lempeämpi joogamatka

Matalan kynnyksen jooga- ja meditaatiotallenteet heti valmiina käyttöösi.

SEURAAVAKSI MYYNNISSÄ TOUKOKUUSSA 2024!

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi joogamatka


VALMIIT TALLENTEET HETI KÄYTETTÄVISSÄSI ILMAN AIKATAULURAJOITETTA - NYT MYÖS OSAMAKSULLA!

Haluaisitko nauttia joogasta tai ohjatusta meditaatiosta omassa kodissasi tai vaikkapa luonnon rauhassa - vieläpä juuri silloin, kun sinä haluat? Kaipaatko helposti lähestyttävää ja lempeää joogaa tai meditaatiota, joka ei vaadi keholtasi tai mieleltäsi liikoja?

Jos vastasit KYLLÄ, olet oikeassa paikassa! 

Lempeämpi joogamatka on ainutlaatuinen yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Tämä matka on mitä parhain tapa kasvatta ja vahvistaa kehomieliyhteyttä sekä lisätä lempeyttä itseäsi kohtaan. Valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet sekä niihin suunnitellut kirjoitustehtävät ovat heti käytettävissäsi ilman aikataulu- tai suorituspaineita. Tee silloin, kun sinulle sopii ja vaikka moneen kertaan.

"Olen oikeasti vaikuttunut, kuinka laaja ja monipuolinen kurssisi on!"  kommentoi ihanasti heti ensimmäinen joogamatkalainen. 

Muiden kokemuksia:

”Tämä oli ihana lahja itselle, olen nauttinut harjoituksista missä milloinkin.”

”Kiitos Annukka, aamuflow aivan ihana aloitus päivälle ja ne sanat; lempeyden vai ankaruuden kautta.”

SINÄKIN OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT NAUTTIMAAN LEMPEYDEN VOIMASTA!

Kaipaatko syksyysi helposti lähestyttävää joogaa ja meditaatiota, joita voit tehdä vaikka omassa olohuoneessa tai mökillä takkatulen ääressä?

Lempeämpi joogapaketti on sinua varten! Valmiit harjoitukset soveltuvat kaikentasoisille joogan harrastajille ja myös ensikertalaisille. Vahvista kehomieliyhteyttäsi hengityksen avulla, löydä tasapaino ja lempeyden voima vahvistamaan arkeasi sekä opeta mielesi olemaan sinun puolellasi - lempeästi ilman suorittamista. 

Tuo lempeyttä syksyysi - arjen keskelle!

Lempeyden voima

Mielen voima

Hengityksen voima

 

Kaikissa harjoituksissa on oma teemansa sekä kehollinen painopisteensä, jotka rakentavat yhtenäisen polun harjoituksen alusta loppuun.

 • Lempeä suositus: sinulle, joka haluat lisätä lempeyttä arkeesi ja vahvistaa sekä mieltäsi että kehoasi.

 • Sisältää: Lempeämpi Yin ja Flow -joogapaketit eli yhteensä 6 erilaista joogaharjoitusta sekä kolme erilaista meditaatiopakettia eli yhteensä 9 meditaatioharjoitusta. Mukana lisäksi 2 bonusharjoitusta, tunnelmalliset Spotify-soittolistat sekä lempeitä kirjoitustehtäviä harjoitusten tueksi. 

Psst. Voit tehdä saman harjoituksen useaan kertaan.


 

Joogamatka sisältää kaiken tämän:

 

Lempeämpi joogapaketit

Sisältävät myös valmiit soittolistat

Lempeämpi Yin -joogapaketti

Täältä löydät sinulle nautittavaksi kolme lempeän läsnäolevaa ja meditatiivista yin-joogaharjoitusta, joissa pääset keskittymään pysähtymiseen, mielen rauhoittamiseen sekä kehon kuunteluun.

Sisältää harjoitukset:

 • Tunnesolmuista vapautuminen 30 min.
 • Oma voima 60 min.
 • Kohti selkeyttä 90 min.
Lempeämpi Flow -joogapaketti

Täältä pääset nauttimaan kolmesta  lempeän dynaamisesta, pehmeän virtaavaasta ja kevyesti energisoivasta flow-joogaharjoituksesta. Keskitytään lempeyden voimaan.

Sisältää harjoitukset:

 • Aamuflow 20 min.
 • Unelmaflow 45 min.
 • Juureva flow 60 min.

Lempeämpi meditaatiopaketit

Unelma elämä -meditaatiopaketti

Tässä sinulle nautittavaksi kolme lempeää meditaatiota, joiden myötä pääset pohtimaan; miltä näyttää sinun unelmaelämäsi ja miten sen saavutat? Entä miltä näyttää kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva sinä?

Sisältää harjoitukset (kesto n. 10min):

 • Hyvinvoiva minä
 • Tavoitteen kirkastus
 • Kohti unelma elämää
Viisas keho -meditaatiopaketti

Tässä sinulle nautittavaksi kolme meditaatiota, joiden myötä pääset pohtimaan; miten voit ja mitä kehosi kaipaa juuri nyt? Mitä haluaisit sanoa kehollesi? Entä onko jotain, mistä kehosi haluaisi päästää irti? 

Sisältää harjoitukset (kesto n. 10min):

 • Kehon viisaus
 • Ikävästä tunteesta irtautuminen
 • Rakas keho
Itseni puolella -meditaatiopaketti

Tässä sinulle nautittavaksi kolme meditaatiota, joiden myötä pääset pohtimaan; miten olla lempeä itseäsi kohtaan, itsesi puolella ja omassa voimassasi? Entä miten puhut sisäiselle lapsellesi?

Sisältää harjoitukset (kesto n. 15-20min):

 • Minän vahvistus
 • Sisäinen lapsi
 • Parantava puutarha

 

Asiakkaan sanoin


 

 "Parasta tunnissa oli se, miten Annukka kannatteli oppilasta ja otti kokonaisvaltasesti huomioon juuri siinä hetkessä. Vaikka oltiinkin etänä, niin siitä välittyi kiinnostus mua kohtaan ihmisenä eikä ”vaan” oppilaana 

"Erityiskiitos meditoinneista, ne oli I H A N I A. Erityisesti sisäisen lapsen kohtaaminen. Oon aiemminkin tehnyt saman tyyppistä meditaatiota ohjattuna, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin aidosti mukana sillä matkalla. Ja se lempeys, millä sain sisäisen lapseni kohdata - se lämmitti."

“Annukan ohjauksessa oli parasta rauhallisuus ja lempeys, tuli todella turvallinen olo.  Ohjauksessa yhdistyi ihanasti joogaa ja valmentavaa otetta herättelevillä kysymyksillä ja ajatuksilla. Annukka oli myös todella läsnä ja muistutti ihanasti kuuntelemaan omaa kehoa. Annukan ohjaukseen oli tosi helppo tulla ja heittäytyä.”

Saat myös nämä lempeät lisämateriaalit kaupan päälle!

Löydä paras minäsi -meditaatioharjoitus

(Arvo 29 €)

Tässä meditaatioharjoituksessa opit löytämään ja tunnistamaan parhaan minäsi. Harjoitus auttaa sinua tunnistamaan unelmiasi ja haaveitasi - niitä asioita, jotka kutsuvat sinua ja  tukevat sinun hyvinvointiasi.

Rauhoita itsesi -hengitysharjoitus

(Arvo 29 €)

Tässä hengitysharjoituksessa opit rauhoittamaan kehoasi sekä mieltäsi lempeästi hengityksen avulla - ilman pakottamista tai suorittamista. Saat keskittyä hetken vain itseesi ja olla itsesi puolella.

Usein kysyttyä


 

Haluatko ensin kokeilla meditaatiota kanssani?

Video Poster Image