SYKSYN LEMPEIN RUSKARETRIITTI 27. - 29.10.

Matka itseni puolelle -retriitti

Satumaisen kauniilla Örön saarella

LOPPUUNMYYTY!

Olen kiinnostunut!

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Matka itseni puolelle -retriitti


LOPPUUNMYYTY - JATKOA ON LUVASSA!

Tarjolla on jälleen voimaannuttava ja ainutlaatuinen matka itsesi puolelle, omaa aikaa Saaristomeren syleilyssä sekä tietysti kehoa ja mieltä hellivää joogaa sekä meditaatiota - lempeästi valmentavalla otteella. Ajankohta 27. - 29.10.

Laitetaan villasukat jalkaan, otetaan kuppi kuumaa ja sytytetään kynttilät. Tule kanssani nauttimaan tunnelmallisesta ruskaretriitistä saariston rauhaan ja hiljaisuuteen - uskomattoman kauniin tähtitaivaan alle! 

Hinta:

  • Majoitus kahden hengen huoneessa: 379€ /hlö 

  • Majoitus yhden hengen huoneessa: 459€ /hlö

Sisältää ohjelman, hotellimajoituksen, venematkat, ruokailut ja saunan. Hinta sisältää myös Lempeämpi meditaatiopaketin, joten voit aloittaa päiväsi lempeällä aamumeditaatiolla omassa rauhassasi! (Arvo 35 €). Saat myös -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan (arvo 199 €). Katso lisää täältä.

Omakustanneosuus (ei kuulu pakettiin, maksu paikan päällä):

  • Opastettu historia- & luontokierros (n. 1,5 h / 4 km): etukäteen 12 € /hlö TAI paikan päällä 20 € /hlö
  • Pyörät: 20 € /hlö koko viikonloppu (lämmin suositus, mutta ei välttämätön)

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. 


 
Alustava ohjelma:

Muutokset päivien sisällä mahdollisia.

Perjantai 27.10.

17.30 Lähtö Kasnäs - Örö

18.15 Saapuminen Öröhön 

18.30 Majoittuminen

18.45 Päivällinen ravintola 12”

20.00 – 21.00 Sydämellisesti tervetuloa ja lempeämpi jooganidra 

Lauantai 28.10.

9.00 – 10.00 Aamiainen ravintola 12”

10.30 – 12.30 Lempeämpi joogaharjoitus

13.00 – 14.00 Lounas ravintola 12”

14.00 – 17.00 Omaa aikaa tutustua saareen, osallistua opastukseen tai levätä 

17.00 – 17.45 Päivällinen ravintola 12”

18.00 – 19.30 Lempeämpi valmennushetki

20.00 – 20.50 Rantasauna (ryhmän oma vuoro)

Sunnuntai 29.10.

8.00 – 9.00 Aamusauna (yleinen vuoro)

9.00 – 10.00 Aamiainen ravintola 12”

11.00 – 12.30 Lempeämpi joogaharjoitus

13.00 Check-out

13.00 – 13.45 Lounas ravintola 12”

14.00 Lähtö kotiin Örö - Kasnäs 

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Varaa mukaasi oma joogamatto, vesipullo, kirjoitusvälineet ja lämmintä vaatetta.


Varaukset ja lisätiedot:

Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun varausmaksu on suoritettu.

Varausmaksu ennen retriittiä 89 € /hlö. Maksun jälkeen peruutukset 1kk ennen retriittiä lääkärintodistusta vastaan. Loppusumma laskutetaan heti retriitin jälkeen (vaikka osallistuja ei saapuisi paikalle - varmista oma matkavakuutuksesi). Maksuaikaa loppulaskulle 7 vrk. Mikäli retriitti peruntuu järjestäjän taholta, varausmaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka VauhkonenTutustu Örön saareen täältä tai lue Annukan kokemuksesta täältä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: [email protected]

SYKSYN RETRIITTI LOPPUUNMYYTY - JATKOA LUVASSA!

Haluan mukaan!
Kokemuksia Matka itseni puolelle -retriitiltä:

"Sanoinkuvaamattoman täydellinen matka, enemmän kuin saatoin odottaa! Vaikka vieläkin kokemus tuntuu hämmentävältä ja vähän jopa epätodelliselta, täytyy palata ottamiini kuviin ja todeta että kyllä se kaikki tapahtui oikeasti ja minulla. Jo Örön kallioilla seisoessani tuli epätodellinen olo että olenko todella täällä ja teki mieli huutaa siitä vapauden ja mielihyvän tunteesta koko maailmalle!

Erityisesti olin tyytyväinen joogaharjoituksiin, yhteisen ja oman ajan tasapainoon, miljöö ja muut puitteet, korttien avulla sanoittamiseen, sankalpaan ja tietysti vetäjä oli aivan huikean ihana. Kiitos tuhannesti tästä kokemuksesta! "

Terhi-Tuulikki

"Lämmin kiitos tästä viikonlopusta. Se ylitti odotuksemme. Olet uskomattoman inspiroiva ja annoit meille paljon ajattelemisen aihetta. Viikonloppu oli tunteikas, mutta samalla täynnä positiivista energiaa. Koko viikonlopun päällimmäisiä tuntemuksia: hyväksyvä, lempeys ja kiitollisuus. Kiteytettynä unohtumaton kokemus!

Erittäin tärkeä matka myös omien arvojen äärelle, pysähtymiseen ja erittäin tärkeä matka sisarsuhteen syventämiseen. Ajantaju unohtui, matka oli suunniteltu hienosti niin, että missään vaiheessa ei tullut minkäänlaisia aikataulupaineita vaan kaikki soljui ja oli tasapainossa. Sydämellinen kiitos vielä sinulle upeasta kokonaisuudesta ja kokemuksesta, joka pysyy aina meidän matkassa ja sydämissä mukana."

Siskokset Jatta & Jenna

"Ihana viikonloppu! Örö oli jo paikkana upea, ja retriitti oli niin hyvin järjestetty ja mietitty, joogatalo oli laitettu kivan näköiseksi meitä varten. Aikataulussa oli sopivasti tilaa. Olit kyllä meidän puolella koko matkan, oli niin turvallinen olo koko ajan, vaikka tuli muutoksia niin voi vain luottaa että kaikki on hoidettu."

Retriittiläinen

Matka itseni puolelle -retriitti on kaikkea tätä - ja paljon muuta!

Kutsuuko tämä retriitti myös sinua?

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, kun paikat seuraavalle Matka itseni puolelle -retriitille avautuvat myyntiin? Liity odotuslistalle!

Tästä odotuslistalle!

Jätä yhteystietosi alle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon sähköpostiisi, kun kevään 2024 seuraava retriitti on myynnissä!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua listalta milloin haluat.