SYKSYN LEMPEIN RUSKARETRIITTI 25. - 27.10.

Matka itseni puolelle -retriitti

Satumaisen kauniilla Örön saarella

RAKASTETTU RETRIITTI MYYTY LÄHES JOKA KERTA LOPPUUN ELI TOIMI HYVISSÄ AJOIN!

Haluan mukaan

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Matka itseni puolelle -retriitti


RAKASTETTU RETRIITTI MYYTY JOKA KERTA LOPPUUN - JOTEN VARAA PAIKKASI AJOISSA!

Tarjolla on jälleen voimaannuttava ja ainutlaatuinen matka itsesi puolelle, omaa aikaa Saaristomeren syleilyssä sekä tietysti kehoa ja mieltä hellivää joogaa sekä meditaatiota - lempeästi valmentavalla otteella. Ajankohta 25. - 27.10.2024

Laitetaan villasukat jalkaan, otetaan kuppi kuumaa ja sytytetään kynttilät. Tule kanssani nauttimaan tunnelmallisesta ruskaretriitistä saariston rauhaan ja hiljaisuuteen - uskomattoman kauniin tähtitaivaan alle! 

Hinta:

  • Majoitus kahden hengen huoneessa: 429 € /hlö 

  • Majoitus yhden hengen huoneessa: 509 € /hlö

All inclusive: sisältäen retriittiohjelman, venematkat, tasokkaan hotellimajoituksen (sis. pyyhkeet ja lakanat), monipuoliset ravintolaruokailut ja saunan. 

Hinta sisältää myös Lempeämpi meditaatiopaketin, joten voit aloittaa päiväsi lempeällä aamumeditaatiolla omassa rauhassasi! (Arvo 35 €). Saat myös -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan (arvo 99 €). Katso lisää täältä.

Omakustanneosuus (ei kuulu pakettiin, maksu paikan päällä saaren henkilökunnalle):

  • Opastettu historia- & luontokierros (n. 1,5 h / 4 km): etukäteen varattuna 12 € /hlö TAI paikan päällä 20 € /hlö
  • Pyörät: 20 € /hlö koko viikonloppu (lämmin suositus, mutta ei välttämätön)

Kaikki hinnat sisältävät alv:n. 


 
Alustava ohjelma:

Muutokset päivien sisällä mahdollisia.

Perjantai 25.10.

17.30 Lähtö Kasnäs - Örö

18.15 Saapuminen Öröhön 

18.30 Majoittuminen

18.45 Päivällinen ravintola 12”

20.00 – 21.00 Sydämellisesti tervetuloa ja lempeämpi jooganidra 

Lauantai 26.10.

9.00 – 10.00 Aamiainen ravintola 12”

10.30 – 12.30 Lempeämpi jooga + valmennus

13.00 – 14.00 Lounas ravintola 12”

14.00 – 17.00 Omaa aikaa tutustua saareen, osallistua opastukseen tai levätä 

17.00 – 17.45 Päivällinen ravintola 12”

18.00 – 19.30 Lempeämpi jooga + valmennus

20.00 – 20.50 Rantasauna (ryhmän oma vuoro)

Sunnuntai 27.10.

9.00 – 10.00 Aamiainen ravintola 12”

11.00 – 12.30 Lempeämpi jooga

13.00 Check-out (ellei toisin ilmoiteta)

13.00 – 13.45 Lounas ravintola 12”

14.00 Lähtö kotiin Örö - Kasnäs 

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään.

Varaa mukaasi oma joogamatto, vesipullo, kirjoitusvälineet ja lämmintä vaatetta.


Varaukset ja lisätiedot:

Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun varausmaksu on suoritettu.

Varausmaksu ennen retriittiä 89 € /hlö. Maksun jälkeen peruutukset 1kk ennen retriittiä lääkärintodistusta vastaan. Loppusumma laskutetaan heti retriitin jälkeen (vaikka osallistuja ei saapuisi paikalle - varmista oma matkavakuutuksesi). Maksuaikaa loppulaskulle 7 vrk. Mikäli retriitti peruntuu järjestäjän taholta, varausmaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.

Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka VauhkonenTutustu Örön saareen täältä tai lue Annukan kokemuksesta täältä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: [email protected]

Haluan mukaan!
Kokemuksia rakastetulta Matka itseni puolelle -retriitiltä:
"ENEMMÄN KUIN SAATOIN ODOTTAA!"

"Sanoinkuvaamattoman täydellinen matka, enemmän kuin saatoin odottaa! Vaikka vieläkin kokemus tuntuu hämmentävältä ja vähän jopa epätodelliselta, täytyy palata ottamiini kuviin ja todeta että kyllä se kaikki tapahtui oikeasti ja minulla. Jo Örön kallioilla seisoessani tuli epätodellinen olo että olenko todella täällä ja teki mieli huutaa siitä vapauden ja mielihyvän tunteesta koko maailmalle!

Erityisesti olin tyytyväinen joogaharjoituksiin, yhteisen ja oman ajan tasapainoon, miljöö ja muut puitteet, korttien avulla sanoittamiseen, sankalpaan ja tietysti vetäjä oli aivan huikean ihana. Kiitos tuhannesti tästä kokemuksesta! "

Terhi-Tuulikki

"YLITTI ODOTUKSEMME, UNOHTUMATON KOKEMUS!"

"Lämmin kiitos tästä viikonlopusta. Se ylitti odotuksemme. Olet uskomattoman inspiroiva ja annoit meille paljon ajattelemisen aihetta. Viikonloppu oli tunteikas, mutta samalla täynnä positiivista energiaa. Koko viikonlopun päällimmäisiä tuntemuksia: hyväksyvä, lempeys ja kiitollisuus. Kiteytettynä unohtumaton kokemus!

Erittäin tärkeä matka myös omien arvojen äärelle, pysähtymiseen ja erittäin tärkeä matka sisarsuhteen syventämiseen. Ajantaju unohtui, matka oli suunniteltu hienosti niin, että missään vaiheessa ei tullut minkäänlaisia aikataulupaineita vaan kaikki soljui ja oli tasapainossa. Sydämellinen kiitos vielä sinulle upeasta kokonaisuudesta ja kokemuksesta, joka pysyy aina meidän matkassa ja sydämissä mukana."

Siskokset Jatta & Jenna

"MATKA OLI KUIN SATUA!"

"Kiitos ihanasta viikonlopusta kauniilla Örön saarella! Matka oli kuin satua! Ohjelma oli rakennettu hienosti ja aikaa jäi myös omaehtoiselle tutustumiselle saareen. Kaikki järjestelyt toimivat ja puitteet olivat upeat. Joogatuokiot olivat tunteikkaita ja sain niiltä enemmän kuin osasin etukäteen odottaa. Tuntui, että olisimme olleet poissa kauemmin kuin vain viikonlopun."

Mari

"ÖRÖ OLI PAIKKANA UPEA!"

"Ihana viikonloppu! Örö oli jo paikkana upea, ja retriitti oli niin hyvin järjestetty ja mietitty, joogatalo oli laitettu kivan näköiseksi meitä varten. Aikataulussa oli sopivasti tilaa. Olit kyllä meidän puolella koko matkan, oli niin turvallinen olo koko ajan, vaikka tuli muutoksia niin voi vain luottaa että kaikki on hoidettu."

Retriittiläinen

"PARAS JOOGARETRIITTI IKINÄ!"

"Kokemus oli upea, antoisa, levollinen, kaunis. Tämä oli paras joogaretriitti ikinä, olen muissakin ollut! Olen suositellut kaikille! <3”

Retriittiläinen

"AIVAN IHANA!"

"Retriitti oli aivan ihana, hyvin suunniteltu ja toteutettu. Ilmapiiri oli turvallinen, lempeä ja kannustava. Miljöö oli kaunis ja lempeät ja kannustavat sanasi iskivät syvälle sydämeen."

Retriittiläinen

"JO TOINEN KERTANI SAMALLA RETRIITILLÄ!"

"Viikonloppu oli aivan upea kokonaisuus ja erittäin tärkeä, herättävä pysähdys juuri tähän hetkeen. Tämä oli toinen kertani Matka itseni puolelle -retriitillä ja nyt tällä toisella kerralla pääsin ihan uskomattomalla tavalla syventymään oman mieleni sopukoihin, kuulemaan mitä kehoni ja mieleni oikeasti tässä elämäntilanteessa kaipaa.

Annukalla on uskomaton taito ohjata lempeästi itsen äärelle. Ennen matkaa en tiennyt mitä tarvitsen, koska minulla oli niin kiire suoriutua. Nyt tiedän ja minulla on siihen annetut eväät. Parempia eväitä itseni puolelle olemiseen en voisi mistään muualta löytää. Joten lämmin ja sydämellinen kiitos Annukka, että autoit minua löytämään keinot, joilla voin tukea hyvinvointiani ja muuttaa elämänlaatuani oikeaan suuntaan."

Retriittiläinen

 

Haluan mukaan
Matka itseni puolelle -retriitti on kaikkea tätä - ja paljon muuta!
Haluan mukaan

Kutsuuko tämä retriitti myös sinua, muttet pääse syksyllä?

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, kun paikat KEVÄÄN 2025 Matka itseni puolelle -retriitille avautuvat myyntiin? Liity odotuslistalle!

Tästä odotuslistalle!

Jätä yhteystietosi alle ja saat ensimmäisten joukossa tiedon sähköpostiisi, kun kevään 2025 seuraava retriitti on myynnissä!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua listalta milloin haluat.