JOOGAA KOTONA

Lempeämpi online miniretriitti

Lunasta paikkasi kevään lempeimpään joogapäivään!

SAAT MYÖS TALLENTEEN.

 

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi online miniretriitti


Lempeämpi jooga tarjoaa rauhoittumista ja rentoutumista kaiken kiireen keskellä. 

Olet lämpimästi tervetullut pysähtymään itsesi äärelle, vahvistumaan ja nauttimaan Lempeämmästä joogasta. Anna kehollesi ja mielellesi aikaa hengähtää sekä virittäydy kevään ja alkavan kesän tunnelmaan astetta lempeämmin. Laskeudutaan ja hiljennytään joogamatolle toukokuisena lauantaina nauttien joogan hoitavasta energiasta.

Tapaamme lauantaina 25.5. klo 11 - 15 etäyhteydellä. Päivä sisältää kaksi eri teemaista joogaharjoitusta, meditaatiota ja itsetutkiskelua lempeästi valmentavalla otteella. Saat myös soittolistan joogaharjoitusten tueksi sekä tallenteen, joka voimassa ja rajattomassa käytössäsi 30.6.24 asti.

Alustava ohjelma:

11.00 Lempeämpi joogaharjoitus

12.30 Lounastauko

13.30 Lempeämpi joogaharjoitus

15.00 Päivä päättyy

Osallistu omasta kodistasi käsin (verkkotapahtuma). Hinta 49 € (sis. alv 24 %).

Miltä kuulostaa, tuletko kanssani joogamatolle? 💗 

Psst. Saat tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet - sinun kamerasi ei ole päällä ja keskusteluun osallistutaan chatin välityksellä, jos haluaa. Jos kotoa löytyy joogabolsteri tai blokki, ota mukaan. Myös viltti tai sohvatyyny kelpaa hyvin. Varaathan myös kirjoitusvälineet lähellesi.


 
Mitä on Lempeämpi jooga?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Keskitymme pääasiassa yin-joogaan, mutta tuomme mukaan pienen ripauksen lempeää liikettä. Lempeämpi jooga on myös mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Se on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista. Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita.

Lempeämpi jooga antaa erästä joogaopettajaani lainaten; hyvää keholle eikä egolle. On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon. 

Saat tulla joogamatolle kanssani juuri sellaisena kuin olet eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Miniretriitille on turvallista tulla matalalla kynnyksellä. Sinä riität.


 Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka Vauhkonen

Lisätiedot: [email protected]

Haluan mukaan

 
Kokemuksia joogamatolta:

"Parasta tunnissa oli se, miten Annukka kannatteli oppilasta ja otti kokonaisvaltasesti huomioon juuri siinä hetkessä. Vaikka oltiinkin etänä, niin siitä välittyi kiinnostus mua kohtaan ihmisenä eikä vain oppilaana."

“Annukan ohjauksessa oli parasta rauhallisuus ja lempeys, tuli todella turvallinen olo.  Ohjauksessa yhdistyi ihanasti joogaa ja valmentavaa otetta herättelevillä kysymyksillä ja ajatuksilla. Annukka oli myös todella läsnä ja muistutti ihanasti kuuntelemaan omaa kehoa. Annukan ohjaukseen oli tosi helppo tulla ja heittäytyä.”

“Annukan tunnilla tunsin olevani turvassa, hänen  lempeä tapansa ohjata joogaa sai tuntemaan oloni turvalliseksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olen."