JOOGAA KOTONA

Lempeämpi Joulu -online jooga x3

Lunasta paikkasi joulun lempeimpään joogahetkeen -

SAAT MYÖS TALLENTEEN!

 

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi Joulu -online jooga x 3


Lempeämpi Joulu -online joogatunti tarjoaa rauhoittumista ja rentoutumista kaiken kiireen keskellä. 

Olet lämpimästi tervetullut pysähtymään itsesi äärelle, vahvistumaan ja nauttimaan Lempeämmästä joogasta. Anna kehollesi ja mielellesi aikaa hengähtää sekä virittäydy joulunaikaan astetta lempeämmin. Laskeudutaan ja hiljennytään joogamatolle kolmena joulukuun tiistaina - otetaan kuppi kuumaa, sytytetään kynttilät ja laitetaan villasukat jalkoihin.

Osallistu omasta kodistasi käsin (verkkotapahtuma). Hinta 25€/kerta tai kaikki kolme joogaharjoitusta yhteishintaan 65€ (sis. alv 24 %).

MILLOIN TAPAAMME?

  • Ti 5.12. klo 18 - 19 Lempeyden voima (sydänchakra ja rintakehä)
  • Ti 12.12. klo 18 - 19 Vapautuminen ikävistä tunteista (lantio ja lonkat)
  • Ti 19.12. klo 18 - 19 Minun rajani (selkäranka ja kyljet)

MITÄ YHTEINEN HETKEMME SISÄLTÄÄ?

  • Kesto 1 h etäyhteydellä
  • Kokonaisvaltaisen lempeän ja rauhallisen joogaharjoituksen (sis loppurentoutuksen). Soveltuu kaikentasoisille. 
  • Soittolista joogaharjoituksen tueksi.
  • Lempeän kirjoitus- ja pohdintatehtävän. Varaa halutessasi itsellesi kirjoitusvälineet.
  • Mahdollisuus lunastaa itsellesi maksuton Lempeyden työkirja ja tarjouskoodi Lempeämpi joogamatkaan (valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet).
  • Tallenne, joka voimassa ja rajattomassa käytössäsi 31.12.23 asti.

Miltä kuulostaa, tuletko laskeutumaan kanssani lempeämpään joulunaikaan? Valitse sinulle sopiva ajankohta tai varmista paikkasi kaikkiin kolmeen harjoitukseen - maksulinkit alla. Anna tämä lahja itsellesi! 💗 

Psst. Saat tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet - sinun kamerasi ei ole päällä ja keskusteluun osallistutaan chatin välityksellä, jos haluaa. Jos kotoa löytyy joogabolsteri tai blokki, ota mukaan. Myös viltti tai sohvatyyny kelpaa hyvin.


 
Mitä on Lempeämpi jooga?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Keskitymme pääasiassa yin-joogaan, mutta tuomme mukaan pienen ripauksen lempeää liikettä. Lempeämpi jooga on myös mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Se on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista. Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita.

Lempeämpi jooga antaa erästä joogaopettajaani lainaten; hyvää keholle eikä egolle. On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon. 

Saat tulla joogamatolle kanssani juuri sellaisena kuin olet eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Miniretriitille on turvallista tulla matalalla kynnyksellä. Sinä riität.


 Joogaopettaja ja valmentaja: Annukka Vauhkonen

Lisätiedot: [email protected]

Kokemuksia joogamatolta:

"Parasta tunnissa oli se, miten Annukka kannatteli oppilasta ja otti kokonaisvaltasesti huomioon juuri siinä hetkessä. Vaikka oltiinkin etänä, niin siitä välittyi kiinnostus mua kohtaan ihmisenä eikä vain oppilaana."

“Annukan ohjauksessa oli parasta rauhallisuus ja lempeys, tuli todella turvallinen olo.  Ohjauksessa yhdistyi ihanasti joogaa ja valmentavaa otetta herättelevillä kysymyksillä ja ajatuksilla. Annukka oli myös todella läsnä ja muistutti ihanasti kuuntelemaan omaa kehoa. Annukan ohjaukseen oli tosi helppo tulla ja heittäytyä.”

“Annukan tunnilla tunsin olevani turvassa, hänen  lempeä tapansa ohjata joogaa sai tuntemaan oloni turvalliseksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olen."