Kivun kanssa -verkkokurssi

TULOSSA ENNAKKOMYYNTIIN VAIN KERRAN, SAAT -100 € NORMAALIHINNASTA!
SAVE THE DATE 30.1. - 5.2.

Ovet tulevat olemaan auki verkkokurssille vain rajatun ajan! Voit silti toteuttaa kurssin omaan tahtiin ilman suorittamista tai aikataulupainetta.

LIITY ODOTUSLISTALLE JA KUULET ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA, KUN OVET KURSSILLE AVAUTUVAT. ENNAKKOMYYNNISSÄ PAIKKOJA RAJOITETUSTI.

Haluan odotuslistalle

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Kurssista: 


Rakennan parhaillaan sarjassaan toista Lempeämpi minä -verkkokurssia nimeltä Kivun kanssa. Mikäli liityt mukaan ennakkomyynnin aikana, saat -100 € normaalihinnasta. Tarjous voimassa vain kurssin ensimmäisellä kerran ja paikkoja rajoitetusti.

  • Lempeä suositus: sinulle, joka haluat oppia suhtautumaan kipuusi ystävänä vihollisen sijaan sekä elämään lempeämpää elämää kivun kanssa.
  • Sisältää: 5 moduulia, joiden avulla saat konkreettiset työkalut kivun kanssa elämiseen sekä pääset oppimaan;

1) miten meidän mielemme toimii sekä miten arvomaailma ja perustarpeet vaikuttavat hyvinvointiimme.

2) mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja miten stressi, uni ja ravinto siihen vaikuttavat. Opit myös liikkumaan lempeämmin ja kirjoittamaan kirjeen kehollesi.

3) tunnetyöskentelyn peruspilareita sekä ikävästä tunteesta irtautumista, positiivisen tunne-elämän luomista ja oman sydämesi kuuntelua.

4) miten arvostaa itseäsi enemmän ja nähdä itsesi juuri sellaisena ihanana, kuin sinä olet – kivun kanssa. Tutustumme itsetuntoon, minäkuvaan ja itseluottamukseen.

5) mitä lempeys on ja miten sen voi löytää? Opit myös, miten tavoitteisiin voi suhtautua lempeämmin ja millaisia vaikutuksia kiitollisuudella on.

  • Lisäksi: Mukana lempeän läsnäolon jooga- ja meditaatioharjoituksia sekä muuta lisämateriaalia matkasi tueksi. Jaan sinulle kaiken itse oppimani!
  • Kesto: 10 viikkoa (sisältää 2 etätaapamista FB-ryhmässä) tai voit toteuttaa omaan tahtiin ilmaan aikataulupainetta - tee sitten, kun sinulle sopii.
  • Hinta: Ennakkomyynti 99 €, normaalihinta 199 € (sis. alv 24 %) 
  • Aikataulu: Ennakkomyynti 30.1. - 5.2. ja lanseerausviikko 6. - 12.3. Ovet auki kurssille vain edellä mainittuina ajankohtina. Valmiin kurssin saa käyttöön 13.3.23. 
Haluan odotuslistalle