Herkkyys voimavaraksi -verkkokurssi

MYYNNISS√Ą¬†KEV√Ą√ĄLL√Ą 2024

Ovet tulevat olemaan auki verkkokurssille vain rajatun ajan! Voit silti toteuttaa kurssin omaan tahtiin ilman suorittamista tai aikataulupainetta.

Haluan odotuslistalle

Haluaisitko Lempeämpi minä -sisäpiiriin? Saat kuukausittain lempeitä viestejä suoraan sähköpostiisi. Kuulet myös ensimmäisten joukossa kaikista uusista tuulista ja nautit muista sisäpiiri eduista, kuten tarjouksista ja maksuttomista harjoituksista. 

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

SAVE THE DATE!

Matka itseni puolelle -verkkokurssi 

tulossa myyntiin 3.-9.10.

OSALLISTU MAKSUTTOMAAN WEBINAARIIN, JOSSA OPIT ENSIASKELEET ITSESI PUOLELLE JA KUULET KAIKEN TULEVASTA KURSSISTA!

Osallistu webinaariin

Liity Lempeämpi minä -Sisäpiiriin!

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Kurssista: 


KURSSI MYYNNISS√Ą SEURAAVAKSI KEV√Ą√ĄLL√Ą 2024!

  • Lempe√§ suositus: sinulle erityisherkk√§, joka haluat oppia tuntemaan ja arvostamaan herkkyyt√§si paremmin.
  • Sis√§lt√§√§: 5¬†moduulia,¬†joissa k√§sittelemme eri aihealueita liittyen¬†erityisherkkyyteen ja p√§√§set oppimaan;

1) Mistä ja miten tunnistaa erityisherkkyys? Mitkä ovat herkän vahvuudet ja haasteet? Miten herkän eri ominaisuudet näkyvät arjessa?

2) Miten nähdä herkkyytesi vahvuutena ja hyväksyä itsesi sen kansa? Miten työskennellä herkän suurien tunteiden kanssa? Entä miten tunnistaa herkän elämyshakuisuus?

3) Miksi palautuminen ja uni ovat erityisherkälle erityisen tärkeitä? Miten vetää terveet rajat ja huolehtia omasta ajasta? Miten jaksaa töissä paremmin ja välttää uupuminen?

4) Millainen seura on herkälle hyväksi ja millainen ei? Miten herkkyys vaikuttaa parisuhteeseen ja rakkauselämään? Miten herkkyys näkyy ystävyyssuhteissa ja perhe-elämässä? 

5) Mitä on terve itserakkaus ja lempeys itseä kohtaan? Miten olla herkkyyden puolella? Mitä on herkän lempeämpi elämä ja miten saavuttaa se? 

  • Lis√§ksi: Mukana lempe√§n l√§sn√§olon jooga- ja meditaatioharjoituksia sek√§ muuta lis√§materiaalia matkasi tueksi. Jaan sinulle kaiken itse oppimani!
  • Kesto:¬†10 viikkoa (sis√§lt√§√§ 2 et√§taapamista FB-ryhm√§ss√§) tai¬†voit toteuttaa omaan tahtiin ilmaan aikataulupainetta - tee sitten, kun sinulle sopii.
  • Hinta:¬†249¬†‚ā¨¬†(sis. alv 24 %)
  • Aikataulu:¬†Myynniss√§ seuraavaksi kev√§√§ll√§ 2024.
Haluan odotuslistalle