Mahtavaa,

lempeä kiitos!

Sähköpostiisi ilmestyy pian linkki tilaamaasi tuotepakettiin. 

Sisäänkirjautuminen tuotesivulle tapahtuu samaisen sähköpostin ja salasanan avulla joita käytit ostoksen tehdessäsi, joten pidäthän ne tallessa jatkoa varten.

Käy kurkkaamassa postilaatikkoosi ja nauti harjoituksista!

Psst. Olethan yhteydessä [email protected], jos jostain syystä et saa kirjautumislinkkiä.

Oletko erityisherkkä? Entä miten valjastaa herkkyys voimavaraksi?

Herkkyys ei ole heikkoutta, vaan meillä jokaisella on mahdollisuudet tehdä siitä itsellemme supervoima ja lahja, jota jakaa myös muille. Tärkeintä on oppia tunnistamaan herkkyys itsessään sekä kuuntelemaan ja kunnioittamaan sitä. Tässä minä voin auttaa sinua!

Voit aloittaa nappaamalla itsellesi maksuttoman Erityisherkkyyden työkirjanMukana myös erityisherkkyystesti.

Mikäli haluat syventää näitä teemoja, suosittelen lämpimästi kokeilemaan kanssani Lempeämpi yksilövalmennusta.

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Lempeämpi valmennus - sinun herkkyyttäsi varten!

Valmentajana haluan auttaa sinua rakastumaan herkkyyteesi ja olemaan ylpeä tästä supervoimastasi!

Yksilövalmennuksen avulla pääset tutustumaan itseesi ja opit myös huolehtimaan paremmin ihanasta herkkyydestäsi, jotta voit nauttia sen lahjasta mahdollisimman suurella sydämellä.

 Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on lempeä teko sinua kohtaan. Oivallukset, joita coachingissa syntyy, saattavat muuttaa jo yhdellä kerralla elämän suuntaa paremmaksi!

Asiakkaan sanoin: 

"Tavoitteeni erityisherkkyyden hyväksymisestä toteutui ja ajattelumaailmani koki täyskäännöksen. Erityisherkkyys muuttui heikkoudesta voimavaraksi. En enää häpeile tai aliarvioi sitä. Sain oivalluksia myös rajoittavista uskomuksista ja millä konkreettisilla askelilla aloittaa, jotta saavuttaa unelmansa." 

"Valmennus oli miellyttävä ja turvallinen. Sain paljon itseluottamusta ja arvostin kovasti ammattitaitoasi liittyen erityisherkkyyteen." 

Kuka olen? Olen Annukka - ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja koulutettu erityisherkkyyden kokemusasiantuntija.

Valmennus tapahtuu etäyhteydellä. Varmista paikkasi viestillä [email protected]. Voit myös varata 30 min. maksuttoman puhelun ennen päätöstäsi valmennuksesta!

Tällä hetkellä ajat menevät syyskuulle 2023.

Tutustu lisää

Seuraatko jo somessa?

Löydät minut myös Facebookista ja Instagramista. Klikkaa ikonia ja seuraa tiliäni, jossa jaan lisää vinkkejä lempeämpään elämään! #lempeämpielämä #lempeämpiminä