Kertamaksu 59 €

Lempeämpi miniretriitti lauantaina 9.12.

Pysähdy itsesi äärelle - meren äärellä!

Laitetaan villasukat jalkaan, otetaan kuppi kuumaa ja sytytetään kynttilät. Tule kanssani nauttimaan tunnelmallisesta miniretriitistä meren äärelle ja laskeutumaan joulunaikaan astetta lempeämmin!

Hinta 59 € / hlö. Sisältää joogan ja lounaan. Saunamaksu erikseen halukkaille. Hinnat sisältävät alv:n.

Psst. Saat myös -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan, joka sisältää valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet (arvo 199 €). Katso lisää täältä.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun osallistumismaksu on suoritettu.

Mikäli miniretriitti peruntuu järjestäjän taholta, osallistumismaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.


 
Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Lue lisää täältä.

 

Retriitti kokemuksia:

Lämmin kiitos tästä viikonlopusta. Se ylitti odotuksemme. Olet uskomattoman inspiroiva ja annoit meille paljon ajattelemisen aihetta. Viikonloppu oli tunteikas, mutta samalla täynnä positiivista energiaa. Koko viikonlopun päällimmäisiä tuntemuksia: hyväksyvä, lempeys ja kiitollisuus. Kiteytettynä unohtumaton kokemus! Erittäin tärkeä matka omien arvojen äärelle, pysähtymiseen ja erittäin tärkeä matka sisarsuhteen syventämiseen. Ajantaju unohtui, matka oli suunniteltu hienosti niin, että missään vaiheessa ei tullut minkäänlaisia aikataulupaineita vaan kaikki soljui ja oli tasapainossa. Sydämellinen kiitos vielä sinulle upeasta kokonaisuudesta ja kokemuksesta, joka pysyy aina meidän matkassa ja sydämissä mukana ❤️

Siskokset Jatta & Jenna

Sanoinkuvaamattoman täydellinen matka, enemmän kuin saatoin odottaa! Kiitos tuhannesti tästä kokemuksesta! Erityisesti olin tyytyväinen joogaharjoituksiin, yhteisen ja oman ajan tasapainoon, miljöö ja muut puitteet, korttien avulla sanoittamiseen, sankalpaan ja tietysti vetäjä oli aivan huikean ihana.❤️

Terhi-Tuulikki