Kertamaksu 65 €

Lempeämpi miniretriitti lauantaina 9.3.

Pysähdy itsesi äärelle - meren äärellä!

Tule kanssani nauttimaan tunnelmallisesta miniretriitistä meren äärelle ja ota alkava kevät vastaan astetta lempeämmin - nautitaan joogan hoitavasta energiasta!

Hinta 65 € / hlö. Sisältää joogan ja lounaan. Saunamaksu erikseen halukkaille. Hinnat sisältävät alv:n.

Psst. Saat myös -20% alennuskoodin Lempeämpi joogamatkaan, joka sisältää valmiit jooga- ja meditaatiotallenteet (arvo 99 €). Katso lisää täältä.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja vain rajoitetusti ja ne täytetään siinä järjestyksessä, kun osallistumismaksu on suoritettu.

Mikäli miniretriitti peruntuu järjestäjän taholta, osallistumismaksu palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä peruutuksesta.


 
Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Lue lisää täältä.

 

Asiakkaan sanoin:

Päivä oli rentouttava ja kiireetön. Sain vahvistusta omille tarpeilleni ja apua niiden toteuttamiseen. Erityisen tyytyväinen olin rentoutuksiin ja tuulikelloon. Luot turvallisen ja rauhallisen tilan kuunnella omaa itseä. Kiitos rauhoittavasta retriitistä, tuli tarpeeseen.

Noora

Päivä oli kaikinpuolin hyvä kokemus. Kun kaikki vaan lähtee jo infoviestistä, kaikki on niin mietitty ja suunniteltu, että ei tarvitse kun saapua paikalle. Voi turvallisin mielin vaan nauttia päivästä. Eikä ole Angelniemeäkään valittu suotta vuoden kyläksi, siis vitsi mitä yhteisöllisyyttä. Oli tervetullut olo, kun paikalliset kertoivat lisää paikasta ja lähtivät ”oppaaksi” päivän päätteeksi saunalle. Ehdottomasti suosittelen retriittiä muillekin!

Retriittiläinen

Annukan Lempeämpi miniretriitti oli juuri tarvittava pysähdys itsensä äärelle pimeän syksyn keskellä. Jo heti alkuhetkistä asti olo oli tervetullut ja turvallinen. Annukalla on mieletön taito luoda lämminhenkinen ja hyväksyvä ilmapiiri ja ah - hänen äänensä on niin lempeän rauhoittava. Arvostan suuresti hänen ammattitaitoaan ja toisaalta myös voimaansa, jolla hän pystyy olemaan lempeästi rauhassa, läsnä ja 100% kiinni ohjauksessa, vaikka oma terveydentila ei aina olisi juuri sillä hetkellä parhain. Voin lempeydellä ja lämmöllä suositella tätä kokemusta muillekin. Itse aion varmasti osallistua uudestaan!

Inka