Mahtavaa,

lempeä kiitos!

Sähköpostiisi ilmestyy pian linkki tilaamaasi tuotepakettiin. 

Sisäänkirjautuminen tuotesivulle tapahtuu samaisen sähköpostin ja salasanan avulla joita käytit ostoksen tehdessäsi, joten pidäthän ne tallessa jatkoa varten.

Käy kurkkaamassa postilaatikkoosi ja nauti harjoituksista!

Psst. Olethan yhteydessä [email protected], jos jostain syystä et saa kirjautumislinkkiä.

Haluaisitko olla itsesi puolella? Lunasta Lempeyden työkirja!

Mitä lempeys itseä kohtaan tarkoittaa ja miten sen voi löytää? Maksuttomasta Lempeyden työkirjasta löydät vastaukset kysymyksiin ja selkeät ensiaskeleet lempeämpään elämään ja itsesi puolelle.

Mikäli haluat syventää näitä teemoja, suosittelen lämpimästi kokeilemaan kanssani Lempeämpi yksilövalmennusta.

Liityt samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetän vain laadukasta sisältöä. Voit poistua sähköpostilistalta koska vain haluat.

Mitä on Lempeämpi valmennus ja kenelle se sopii?

Haluaisitko olla itsesi puolella, elää lempeämpää elämää ja luopua suorittamisesta? Jos vastasit "kyllä" - valmennus minun kanssani voisi olla sinun juttusi. 

Valmennus sopii sinulle, jos haluat kehittyä ja ottaa vastuuta elämästäsi, oppia tuntemaan itsesi paremmin ja päästä elämässäsi eteenpäin. Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on lempeä teko sinua kohtaan. Oivallukset, joita coachingissa syntyy, saattavat muuttaa jo yhdellä kerralla elämän suuntaa paremmaksi!

Minun kanssani pääset tavoittelemaan unelmiasi, opettelemaan lempeämpää elämää ja itsesi puolella olemista - määrätietoisesti, mutta ilman suorittamista. Sinä määrität tavoitteesi ja minä autan sinua matkallasi.

Kuka olen? Olen Annukka - ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja koulutettu erityisherkkyyden kokemusasiantuntija.

Valmennus tapahtuu etäyhteydellä. Varmista paikkasi viestillä [email protected]. Voit myös varata 30 min. maksuttoman puhelun ennen päätöstäsi valmennuksesta!

Tutustu lisää

Seuraatko jo somessa?

Löydät minut myös Facebookista ja Instagramista. Klikkaa ikonia ja seuraa tiliäni, jossa jaan lisää vinkkejä lempeämpään elämään! #lempeämpielämä #lempeämpiminä