Mahtavaa,

lempeä kiitos!

Sähköpostiisi ilmestyy pian linkki tilaamaasi tuotepakettiin. 

Sisäänkirjautuminen tuotesivulle tapahtuu samaisen sähköpostin ja salasanan avulla joita käytit ostoksen tehdessäsi, joten pidäthän ne tallessa jatkoa varten.

Käy kurkkaamassa postilaatikkoosi ja nauti harjoituksista!

Psst. Olethan yhteydessä [email protected], jos jostain syystä et saa kirjautumislinkkiä.

Lunasta paikkasi joulun lempeimpään joogahetkeen!

Olet lämpimästi tervetullut pysähtymään itsesi äärelle, vahvistumaan ja nauttimaan Lempeämmästä joogasta sekä kuulemaan, mitä lempeys itseä kohtaan tarkoittaa ja miten onnistua siinä. Anna samalla kehollesi ja mielellesi aikaa hengähtää sekä virittäytyä joulunaikaan lempeästi. Anna tämä lahja itsellesi!

Osallistu omasta kodistasi käsin (verkkotapahtuma). Hinta 25 € ( sis. alv 24 %).

  • Ti 20.12. klo 18-19:30

MITÄ YHTEINEN HETKEMME SISÄLTÄÄ?

  • Kesto 1,5 h etäyhteydellä
  • Lyhyen inspiraatiopuheen siitä, mitä tarkoittaa lempeys itseä kohtaan ja miten onnistua siinä n. 20 min.
  • Kokonaisvaltaisen lempeän ja rauhallisen joogaharjoituksen. Soveltuu kaikentasoisille. Kesto n. 45 min ja sisältää loppurentoutuksen. Jos kotoa löytyy joogabolsteri tai blokki, ota mukaan. Myös viltti tai sohvatyyny kelpaa hyvin.
  • Soittolista joogaharjoituksen tueksi.
  • Lempeän kirjoitus- ja pohdintatehtävän n. 15 min. Varaa itsellesi kirjoitusvälineet.
  • Mahdollisuus lunastaa itsellesi maksuton Lempeyden työkirja ja tarjouskoodi Lempeämpi minä -joogapalveluihin.
  • Tallenne, joka voimassa 31.12.22.

Miltä kuulostaa, tuletko laskeutumaan kanssani lempeämpään joulunaikaan? Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä! 💗 

Psst. Saat tulla paikalle juuri sellaisena kuin olet - sinun kamerasi ei ole päällä ja keskusteluun osallistutaan chatin välityksellä, jos haluaa.

Lunasta paikkasi

"Parasta tunnissa oli se, miten Annukka kannatteli oppilasta ja otti kokonaisvaltasesti huomioon juuri siinä hetkessä. Vaikka oltiinkin etänä, niin siitä välittyi kiinnostus mua kohtaan ihmisenä eikä vain oppilaana."

“Annukan ohjauksessa oli parasta rauhallisuus ja lempeys, tuli todella turvallinen olo.  Ohjauksessa yhdistyi ihanasti joogaa ja valmentavaa otetta herättelevillä kysymyksillä ja ajatuksilla. Annukka oli myös todella läsnä ja muistutti ihanasti kuuntelemaan omaa kehoa. Annukan ohjaukseen oli tosi helppo tulla ja heittäytyä.”

“Annukan tunnilla tunsin olevani turvassa, hänen  lempeä tapansa ohjata joogaa sai tuntemaan oloni turvalliseksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olen."

Mitä on Lempeämpi jooga ja kenelle se sopii?

Tarjoamani Lempeämpi jooga on yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Se on mitä parhain tapa kasvattaa ja vahvistaa kehotietoisuuttasi sekä läsnäoloa omassa kehossasi.

Lempeämpi jooga on kehon, sielun ja mielen yhteinen harjoitus lempeästi valmentavalla otteellaa. Se on rakkauden osoittamista omaa kehoasi kohtaan ja itsesi puolella olemista

Lempeä ja kehoa kuunteleva jooga kunnioittaa myös kehon rajoja sekä rajoitteita. Erästä joogaopettajaani lainaten, joogan myötä olen oppinut antamaan hyvää keholleni enkä egolleni.

On tärkeä muistaa, että jokaisen meidän keholla on omanlaisensa tarina, joka vaikuttaa myös tähän hetkeen. Lempeämpi jooga ottaa myös tämän huomioon.

Minun tunneillani sinun ei tarvitse venyä ja taipua sellaiseen, mihin et pysty - ne ovat suoritusvapaata aluetta.   

Kuka olen? Olen Annukka - lempeän läsnäolon joogaopettaja, ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja ja koulutettu erityisherkkyyden kokemusasiantuntija.

Tutustu lisää

Seuraatko jo somessa?

Löydät minut myös Facebookista ja Instagramista. Klikkaa ikonia ja seuraa tiliäni, jossa jaan lisää vinkkejä lempeämpään elämään! #lempeämpielämä #lempeämpiminä