Online joogapaketti (osamaksulla) 49,90€

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Lempeämpi joogamatka

Osamaksu 2 erässä 49,90 €/erä (sis. alv 24%) 

Myynnissä 31.5. asti ja seuraavaksi vasta joulukuussa 2024. 

2. osamaksun eräpäivä 30.6.2024.

Lempeämpi joogamatka on ainutlaatuinen yhdistelmä joogaa, meditaatioita ja coachingia. Tämä matka on mitä parhain tapa kasvatta ja vahvistaa kehomieliyhteyttä sekä lisätä lempeyttä itseäsi kohtaan.

Valmiit tallenteet ja kirjoitustehtävät ovat heti käytettävissäsi ilman aikataulu- tai suorituspaineita.

Kaikissa harjoituksissa on oma teemansa sekä kehollinen painopisteensä, jotka rakentavat yhtenäisen polun harjoituksen alusta loppuun.

  • Lempeä suositus: sinulle, joka haluat lisätä lempeyttä arkeesi ja vahvistaa sekä mieltäsi että kehoasi.

  • Sisältää: Lempeämpi Yin ja Flow -joogapaketit (6 harjoitusta), kolme erilaista meditaatiopakettia (9 harjoitusta), bonusharjoitukset, tunnelmalliset Spotify-soittolistat sekä lempeitä kirjoitustehtäviä harjoitusten tueksi. 

Psst. Voit tehdä saman harjoituksen useaan kertaan. Materiaalit jäävät sinulle toistaiseksi. 


Hinnassa huomioitu noin 1€ lisämaksu 2 erässä laskutuksesta. Ostopäätös on sitova. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Lue lisää täältä.

Asiakkaan sanoin:

Annukan ohjauksessa oli parasta rauhallisuus ja lempeys, tuli todella turvallinen olo. Ohjauksessa yhdistyi ihanasti joogaa ja valmentavaa otetta herättelevillä kysymyksillä ja ajatuksilla. Annukka oli myös todella läsnä ja muistutti ihanasti kuuntelemaan omaa kehoa. Annukan ohjaukseen oli tosi helppo tulla ja heittäytyä.

Parasta tunnissa oli se, miten Annukka kannatteli oppilasta ja otti kokonaisvaltasesti huomioon juuri siinä hetkessä. Vaikka oltiinkin etänä, niin siitä välittyi kiinnostus mua kohtaan ihmisenä eikä ”vaan” oppilaana.

Kiitos näistä ihanista meditaatioista. Nyt useana päivänä olen ottanut hetken itselleni pienemmän lapsen nukkuessa ja isomman kuunnellessa äänikirjaa! Aivan parasta keskellä päivää, joskin ihan loppuun asti en ole kaikkia päässyt koska olen välillä nukahtanut, mutta eiköhän se ole ollut siinä hetkessä tarpeen. Äänesi ja tekstisi ovat todella rauhoittavia!

Annukan tunnilla tunsin olevani turvassa, hänen lempeä tapansa ohjata joogaa sai tuntemaan oloni turvalliseksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olen.

Erityiskiitos meditoinneista, ne oli I H A N I A. Erityisesti sisäisen lapsen kohtaaminen. Oon aiemminkin tehnyt saman tyyppistä meditaatiota ohjattuna, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin aidosti mukana sillä matkalla. Ja se lempeys, millä sain sisäisen lapseni kohdata - se lämmitti.